Peri Tarotu

Peri Tarotu

“Peri Tarotu kartları arasında güzel ve çirkin, iyi ve kötü yürekli periler yardımsever yaratıkların yanı sıra sizi kandırıp felakete sürüklemek isteyen kötücül varlıkları bulacaksınız. Hepsini bir araya toplayarak her perinin sizin için kendi özel sihrini kullanacağı bu kehanet destesini oluşturduk” diyor desteyi hazırlayan Anna Franklin.

Peri Tarotu, harika bir tahta kutu içinde gelen, çok tatlı bir deste. Kutusuna ve illustrasyonlarına bayılmamak elde değil. Az biraz FRP’ye meraklı iseniz sizin de çok beğeneceğinize eminim. Alfa Yayınları çok başarılı bir çalışma çıkartmış. Yalnız bakması, öğrenmesi tıpkı “Çingene Tarotu” gibi çok da kolay olmayan bir deste. Ama sırf yayının kalitesi ve resimlerinin güzelliği için bile denenebilir. Ayrıca kitapçığı da bir “periler ansiklopedisi” formatında hazırlanmış. Kendisini “periler”e yakın hissedenlere özellikle tavsiye edilir.

Aslinda ben hep perilerle ilgilenmisimdir. Ruyama da girer, denemeye deger ama bende link acilmadi. :(

Muhteşem bir tarot destesidir. Hele ki perilere inanıyorsanız ufak tefek şakaları ve yardımlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Kartların açıklamaları o kadar ayrıntılıdır ki; beklediğinizden daha fazla bir cevap alınca şaşırıp kalabilirsiniz. Parapsikoloji bölümü olan büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.

Peri tarotu ayrıca cadılıkla da ilgilidir. Cadılar güçlerini genelde perilerden alırlar. Kartlarımıza ve de perilere saygı gösterelim lütfen.

Çok aradım bu kartlardan, ne yazık ki bulamadım hiç. Bulan arkadaşımız olursa ve bizimle paylaşırsa bulduğu yeri sevinirim.

Azrael bu kartları nasıl bulamadın? Eğer küçük bir şehirde yaşıyorsan bulamayabilirsin fakat büyük şehirlerden birindeysen herhangi bir kitapevinden temin edebilirsin. O da olmadı, internetten sipariş vererek de alabilirsin.

D&R'a falan baktım. Konya ve Bursa'da baktım. Son olarak netten alacağım sanırım ama kartların hediye edilmesi gerekmiyor mu tarot bakabilmek için?

Öyle olması gerektiğini söyleyenler var; ancak ben de kendim almıştım ve hiçbir zaman kartların yanıltıcı cevapları olmadı. Hatta geçen yaz baktığım fallarda görüp de anlamlandıramadığım birçok şey şu an oldukça hak veriorum kartlara. Tabi yine sen bilirsin, kullanırken nasıl içine sinecekse öyle al kartları ;)

Hayır yok öyle bir şey. Ben bundan 21 yıl evvel ilk destemi kendim gazeteden sipariş ederek almıştım ve 18 yıl baktım. Hala da bakıyorum. Hediye usulü Katina Deste'sinde daha geçerlidir. Ama o genelde sizi seçer.

Ben de peri tarotunda iyi bakacağımı hissediyorum çünkü katina destesinde de bakamıyordum. White serisi var onlarda da bakamıyorum.

Peri Tarotu bölümümüzle sevgili Yule yakında ilgilenecek arkadaşlar. Biraz daha bekleyeceğiz şimdilik.

Sn. Yule'a sesleniyorum: Peri tarotuyla ilgilense artık. Merak edilen çok şey var bu konuda. Ben öğreniyorum peri tarotu, çok yardımınız olabilir bana.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı bu deste ile ilgili. Diğer destelerden farklı olarak her yerde özel kutusuyla mı satılıyor?

Geri