arkadaşlar kadim kartlar değiştirilmez güncellemez yeni versiyonları yoktur. Yeni bir tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum niyetimde bu değil ancak hiç hiç kuran ı kerimin güncellendiğini namazın gucellendiğini yada vefklerin guncellendiği değiştiğini yada cinlerin guncelleğini varlıkların değiştiğini guncellendiği duydunuz mu , ben vefkle papaz büyüsü ile ve daha ağır büyü ile uğraşıyorum ( lütfen özelden büyü yaptırma talebi ile gelmeyiniz form kurallarını okuyunuz ) kadim büyücülük şimdi adı ile klasik methotlar nasıl sa şimdi de aynı. demem o ki tarot kartları eğer kişi ile bütünleşirse ( ama aslı olanı klasik olanı sonradan karakter eklenmemiş olanı ) bütünlenen kişi hemen hemen herşeyi görür bilir. hatta tarot kartlarına başka kişinin dokunulmasını istenmez siyah bir beze sararsın ışıkta almayın diye hatta tarot falı açıldığında ortamda başka kişilerin olmaması bile istenir enerji dalgası yaymasın diye , hatta tarot açıldığı zaman bakılan kişi sadece parmağı ile işaret eder bunu aç şunu aç şunu aç diye. tarot böyle tılsımlı ile eskiden olmayan karakterleri tarot kartına eklemek yadakarakterleri değiştirmek , taroun sırrını bozar