Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D&R internet stoklarında görünmese de bazı D&R mağazalarının raflarında birkaç kez denk gelmiştim 1-2 ay öncesine kadar. Şansınızı deneme imkanınız varsa birkaç D&R gezin ya da arkadaşlarınızdan rica edin. İngilizce konusunda sıkıntınız yoksa hiç uğraşmayın Amazon.com'dan getirtin, ben de zamanında Türkiye'de bulamamayıp Amazon'dan sipariş etmiştim kendime. Daha sonra Türkiye'de tekrar satışa sunuldu.
D&R internet stoklarında görünmese de bazı D&R mağazalarının raflarında birkaç kez denk gelmiştim 1-2 ay öncesine kadar. Şansınızı deneme imkanınız varsa birkaç D&R gezin ya da arkadaşlarınızdan rica edin. İngilizce konusunda sıkıntınız yoksa hiç uğraşmayın AmAzon.com'dan getirtin, ben de zamanında Türkiye'de bulamamayıp Amazon'dan sipariş etmiştim kendime. Daha sonra Türkiye'de tekrar satışa sunuldu.
d&r mağazalarını gezdim şehrimde hiç birinde bulunamadım. Siz benim için bakabilir misiniz gördüğünüz yere yahut adreslerini verebilir misiniz ben arayıp sorayım ya da tanıdığım varsa gördüğünüz adreste yönlendireyim ?
Aradığım kaynak Türkçe olduğu için aliexpress , dhgate gibi sitelerde bulunma olasılığı sıfır. Amazon'da ise var ama yok çünkü Türkiye'ye kargo yapmıyorlar. Letgo'dan alınıcak desteler "genelde" arındırılamayacak düzeyde deforme olmuş oluyor. . Sıfır olması avantajlı ki zaten orda da yok.