Creepyy
Kayıtlı Üye
Selam mabet ailesi,başlıkta da belirttiğim gibi peri kızı ve arkadaşları devamlı benimle uğraşıyorlar.Ben bunların yüzünden hastalandım,sosyal hayatım,kısmetim,şansım kapandı ve işim rast gitmiyor.Ne zaman bir kız ile tanışsam,arkadaşlığım en fazla ya 15 gün yada 1 ay sürüyor ve ortada bir sebep yokken ve kız arkadaşım beni çok sevdiği halde ayrılıyoruz.İş hayatıma kadar el attılar bir iş de fazla çalışamıyorum ve insanlardan kaçıyorum ,yanlızlığı sever hale geldim.Çocukluk zamanlarımda çok zeki,aktif ve birazda hareketli bir çocuktum.Ergenlik çağından sonra bende yukarıda anlattığım değişiklikler olmaya başladı.Yanımdan hızla geçen siyah ne olduğu belirsiz gölge gibi yada bir şerit gibi şeyler sonra yatağa yatınca ve uyumak için gözlerimi kapatınca boynuzlu iskelet kafaları bazende iri bir göz güzel giyimli çok süslü bir bayan görüyorum.Geçenlerde bir kızla tanışmıştım ve arkadaş olmuştuk.Sonra kız arkadaşla kafede oturduktan sonra ben eve geldim.Biraz kitap okudum derken o sıra yan odada sanki biri kısık bir sesle ağlıyor gibi duydum.Hayırdır buda ne acaba dedim sonra ses bir müddet sonra kesildi ve bende yavaşca kalkıp yan odaya doğru yürüdüm ve hafifçe eğilip odaya baktım ama kimse yoktu.Acaba sesi yanlışmı duydum veya ses dışarıdan gelmiş olabilir mi diye düşündüm.Sonra yatağıma yattım ve 5 dakika sonra sanki birileri uzaktan konuşuyormuşta anlaşılmıyormuş gibi sesler duydum ve bir süre sonra kafirün suresini okuyunca sesler kesildi.Sonra tam uykuya dalarken üzerime hafifce bir karabasan gibi birşey çöktü ve ben hiç hareket edemiyordum ve gözlerimi açamıyordum sonra kulağıma bir bayan konuşmaya başladı ve bana şunları söyledi.Sen neden o kızla arkadaş oldun ben ondan üstünüm dedi.O sırada bende üzerimdeki ağırlıktan dolayı konuşamıyordum her tarafım kilitlenmiş halde ona beynimle konuşarak şu cevabı verdim üstünlük ALLAH katında takva ile olur dedim.Sonra oda bana,sen o kızdan ayrılacaksın yoksa gerisini sen düşün dedi,bende yine beynimin içinden periye,beni bırak üzerimden kalk dedim.O sırada üzerime biraz daha yüklendi ve anlamadığım birşeyler daha söyledi ve gitti.Arkadaşlar ben şuan bu haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum.Gece ne zaman uykuya dalsam biri gecenin bir yarısı omuzuma öyle bir çakıyor ki sanki omuzumu delecek gibi.2 güne bir baş ağrılarım ve bazende konuşurken dilimde dolaşmalar oluyor.Sırtımda ağrılar oluyor.Geçenlerde yine omuzum ve sırtım ağrıyordu bir arkadaşa omuzuma basmasını ve hafif hafif vurmasını söyledim ve arkadaş sırtıma bir müddet bastı ve vurmaya başladı tam o sırada ,omuzumun içinden birşeyin sıyrılarak ayaklarıma indiğini hissettim.Sonra arkadaş ayaklarıma vurdu bu sefer tekrar omuzlarıma birşey çıktı,ve enson omuz ayak felan derken biraz rahatlamıştım.Ama sadece ya 1 ya 2 saat rahat olacaktım sonra aynı ağrı ve halsizlikler yine başlayacak.Ben artık ne yapacağımı şaşırdım,kimse bana yardımcı olmuyor yada olamıyor.Benim bu durum nedir arkadaşlar,bir cin musallatımı veya tıp bimi.Geçmişte doktora,hocaya da gittim ama bir çözüm yolu bulamadım.