"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Peri bacalarının Esrarı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stok19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stok19

Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar, üstadlar..!

Bugünlerde birinden peri bacalarının ismini yine perili olduğundan ve tüm kötü cinlerin orada yaşadıklarından bana bahsetti. Bende bu bilginin ne kadar doğru nekadar yanlış olduğunu öğrenmek istedim. Eğer bu konu hakkında birşeyler bilen varsa burada sabaha kadar onun yazdıklarını okuyabilirim :)

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Yorumun için sağol :)

Sanırım bu konu hakkında fazla bir bilgiye sahip olan yok. Yada çok ta önemi olan bir konu değil ..... :boat:

origanum'un dediği dogru bazı yerlerde dünyada belli başlı boyut kapıları gercekliliği kanıtlandıgı var sayılıyor ama dediği gibi hiç bir belge malesef yok..

Sayın Origanum sonradan düzeltmiş ben de biraz daha açmak istiyorum bu konuyu. Orada bulunduğu iddia edilen kapılar, boyutlar arası değil, merkezler arası geçiş bölgeleridir. Bazıları yer altı tünelleriyle, bazıları ise bir çeşit teknolojik imkanlarla bir birine geçişleri olan bölgelerdir. Boyut kapısı değildir.

Ben hayatımda kapadokya kadar güzel bir yere gitmedim,buraya bir kaç yıl önce gittim ve kendimi çok iyi hissettim,ama az kalsın yeraltı şehirinde ölüyordum ,kapıdaki uyarıya dikkat etmemişim çok fenalaştım indikçe ve kendimi zor attım yukarıya =).Dışarı çıkınca ağladım neden inemedim neden hastayım diye çünkü o kadar güzeldi ki içerde saatlerce oturabilirdim bile=).

Astımın mı var?bende gittim 2 defa bende çok begendim peri bacalarını ve evlerini.

Yok yüksek tansiyonum var.Gerçekten çok güzel farklı bir enerjisi var değil mi,huzur ve güç veriyor orası bence,ve içinde farklı bir duygu uyanıyor insanın o evlerde suskunlaşıyor ama güzel,huzurlu,olgun bir suskunluk.

Kapı olarak adlandırılanlar aynı zamanda göksel platform olarak da düşünülebilinir. Yer ile gök arasındaki bağlantıyı sağlayan yerlerdir. Bunlardan en belirginleri ise Mısır Pramitleri ve Stonehenge'dir.

Bence orda farklı varlıklar yaşamadı yaşamıyor sadece eski medeniyetlerin yaşadığı bir geçiş bölgesi ve o yer şekilleride tamamen o bölgede hakim olan rüzgarların etkisiyle oluşmuş rüzgarları gerçekten çok şiddetli ki yüzyıllar sürmüş bu oluşumlar ve belki o zaman rüzgarların daha kuvvetli estiği muhtemel bir durum.Belki birkaç yüzyıl sonra da şu anada esen rüzgarların etkisiyle daha farklı bir şekle bürünecek o bölge.

Toprağının ve oluşmuş taşların özelliği gerçekten farklı çok çabuk tahrip olma özellliğ var elinizde bir bıçakla kolayca kayalarda oyuk açıyorsunuz ve havayla ne kadar temas ederse o kadar sertleşiyor granite dönüyor neredeyse elinizi kayalara sürdüğünüzde kum gibi.

Orada bulunan ve orada yaşamayı tercih etmiş toplumlarda bu kayaların özelliğini keşfedip endilerine sığınılacak yerler yapmışlar,kayaların sıcaklık ve nemi koruma özellikleri var astıma iyi geldiyse eğer orası tamamen nemin ve sıcaklığın dengeli oluşundandır.Oradaki insanlar şimdide kayalardan kestikleri taşlarla evler yapıyorlar çünkü kışın sıcak yazın ise serin tutma özelliği var .

Geri