"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pentagram kolyesi nerede bulabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meddeusa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meddeusa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, sorum çok açık başlıktaki gibi. İstanbul içinde pentagram kolyesi nerede bulabilirim ve yaklaşık bi fiyat söylerseniz çok mutlu olurum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

Kadıköy akmar pasajı en alt katta.Satanik bir dükkan var çok hoş.Orada bulabilirsiniz.
Fiyatını kestiremiyorum tam olarak.

Yeni konu açmaya gerek yok sanıyorum diye bu konuya yazıyorum.
Ankara yenimahalle taraflarında istediğim kolyeyi yapabilecek bir gümüşçü veya takıcı adresi var mı bildiğiniz?

Teşekkürler yenimahalle tarafları derken ankara içi çoğu yer olurdu zaten. Karanfil sokağı biliyorum oralardan çok kitap almıştım. Ama hiç böyle bir yer görmedim ama sora sora bağdat bulunur demişler. Bulurum herhalde :D

Karanfil sokağın başında, hemen metro çıkışında solda bir pasaj var. İçerisinde birçok gümüş ve takı satan yer var. Bunların bazıları aynı zamanda imalatçı diye biliyorum. Onlar size yardımcı olacaktır

evet bende almayı düşünüyorum birde eğer majitlik gücünüz varsa bazı elementler size güç verebiliyor.

Bu arada pentagram ve pentackle sembollerini karıştırmayınız.pentagram aslında her gümüşçüde var,illa içi boş olacak değil çünkü pentagram 5 köşeli yıldızdır,yani bildiğiniz sıradan yıldız demektir.Eğer pentackle arıyorsanız bu etrafı daire ile çevrilmiş yıldız sembolüdür,bulmanız zorlaşır ama almanız gerektiğinde bir şekilde o da sizi buluyor,bana da bu şekilde gelmişti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri