Charmed
Kayıtlı Üye
Rüyamda ofisimde bir kutlama yapıyoruz. O kutlama günü 25 haziranmış (Şu an barışmak üzere olan anne ve babamın evlilik yıl dönümleri). Vedalaşırken bir kadın bize "inek"in ne kadar kötü biri olduğun söylüyor (inek annemle babamı ayıran, babamın şu anki eşine taktığımız bir isim), ben de ona eğilip; "Evet onu tanıyorum, gerçekten öyle." diyorum. Annem arıyor, "dikkat et, ayakkabında yılan olacak" diyor. Aşağı iniyoruz, yürüyen merdivenler var(güya orası Moskova'da bir alışveriş merkeziymiş). Herkes bana garip bir şekilde para ve hediyeler veriyor. Ben alıyorum. Rus polisleri "hey, siz!" diyerek bize yaklaşıyor. Biz de gülümsüyoruz. O sırada biri yine uyarıyor, ayakkabında olacak yılana dikkat diye. Ayakkabıma bakıyorum, içine yılan sokulmuş beni ısırmak üzere. Sol elimle çıkarıp yere fırlatıyorum. Yılana "Karanlığın ve ışığın gücüyle seni lanetliyorum!" dedim; yılan öldü. Sonra yakınlaşıp yılanı kontrol ettim, yılan güya metalmiş (başta canlıydı). Yaklaşıp yılanı birşeylere sardım.
Not: Zamanında annem de yılanı rüyalar görürmüş. Ayrıca babamla annemi ayıran kadın büyü yaptırarak onları ayırmış.
Not: Zamanında annem de yılanı rüyalar görürmüş. Ayrıca babamla annemi ayıran kadın büyü yaptırarak onları ayırmış.