"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pazartesi Olumlaması

Kendimi sınırsız olasılıklar evreninde sadece pozitif ve olumlu olana adıyorum.
Yeni başlangıçları kabul ediyorum ve öğreniyorum.
Başladığım tüm güzelliklerin devamını kolaylıkla getirebiliyorum.
Sadece benim için doğru ve güzel olanı yapmaya devam ediyorum.
Tüm başlangıçlarımı keyifle sürdürüyorum.
Kendimi sevdiğimi daima hatırlıyorum.
Çevremdeki herkez ve herşey bana yanlızca doğru iyi ve güzel olanı sunuyor.
Bu haftaya hazırım, bolluk ve bereket benimle birlikte.
Aşk heryanımı sarmış durumda.
Yüzümde daima gülücükler var.
Evrene ,kendime , yüksek benliğime, sınırsız olasılıklar evrenindeki tüm benlerime teşekkürlerimi sunuyorum.
Tüm benlerime daima ve sadece doğru iyi ve güzeli adıyorum.

Not: Olumlamaların kısa onları daha iyidir. Ekleme yapabilirsiniz.

Hazırlayan : Urum
 
Hegün için farklı bir olumlama mı yapmamız gerekiyor.sürekli kendimizce belirlediğimiz bir olumlamayı hergün yapmamızın ne gibi etkileri olur öğrenebilirmiyim
 
hayır hergünün yarı bir olumlaması yok. kendi belirledi,ğiniz olumlamalar doğru yazılmışsa her gün okumak çok etkili olur. gerçeğe dönüşür.
 
hayır hergünün yarı bir olumlaması yok. kendi belirledi,ğiniz olumlamalar doğru yazılmışsa her gün okumak çok etkili olur. gerçeğe dönüşür.

Olumsuz sözler yok :) Bütün enerjimiz ve içtenliğimizle tekrarlıyoruz. Hep olumlu, hep olumlu, gerçekten bir süre sonra olumlu oluyorsunuz. Ben özellikle kendimi olumsuz düşünürken yakaladığımda bunun üzerinde durup, olumlamalar yapmaya çalışıyorum, olumsuz düşünceyi İPTAL ediyorum. Sanırım burada önemli olan şey istikrar ve içtenlik... Güzel çalışmanız için teşekkürler.
 
Evettt :) Aşkı, huzuru, mutluluğu ve bolluğu hayatıma çekiyorum. Evrene kendime ve aşkıma Teşekkürler Hayatımda herşey çok güzel :)
 
Aşk heryanımı sarmış durumda.
Yüzümde daima gülücükler var.


Bu kısma bayıldım :) bunu her gün her dakka söylemeliyim :)
 
Evet sayın flashboy11 okunacak :) Olumlamalarla ilgili sitede bir çok konu açılmış onlara da göz atmanızı öneririm okumalara başlamadan önce.İyi forumlar...
 
Özellikle hayatınıza çekmek istediğiniz şeyleri ve değiştirmek istediğiniz olumsuz yönleriniz varsa onları pozitif ve hayatınızda gibi söylemelisiniz.
-se, -sa kullanmadan ( olsa, sevse gibi) inanarak, kesin, net ifadeler kullanılmalı ve özellikle 21 gün söylenmeli.
 
Merhaba. Bir yazıda okumustum olumlama yaparken tarih verin diyordu ama öyle birşeye gerek var mı? Yani mesela dileğim ''26 haziran 2013 te gerçekleşti'' gibi birşey demeye gerek var mı yoksa normal olumlama cümlelerimizi yazıp 21 gün okusak yeterli mi?

Sağlıkla ve mutlulukla kalın...
 
21 gün ve aksatmaksızın bir gün dahi boş gün olmaksızın inanarak doğru olumlama kalıpları ve cümleleri ile yapmanız yeterli olacaktır.
 
ben nasıl düşünürsen neye inanırsan onun olacağına inanıyorum ve bu olumlama içinde teşekkür ediyorum :hurray:
 
Geri
Üst