"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşmam Ne Kadar Doğru Olur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teamgood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teamgood

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar .
Elimde bir satanist evinden dolunayın olduğu gece dışarıdan çekilmiş bir video var . Arkadaşlarım çekmiş hatta bana attılar . (whatsappdan) bir sorun var ancak . Evin içinden yükselen kırmızı ışıklar var . Ve bir de boynuzlu gölge . Tabii ki gölge kesik kesik gelip gidiyor sürekli durduğu yerde . Bir Demon olma ihtimali yüksek diyoruz .
Herkes görmek isterse video yu koyarım ancak videoda ismim geçiyor . Arkadaşım diyor bak U...... At..... Burada görünmüyor ama sal*ak karanlıktan filan diyor . Sonra U...... bunu senin için çektim filan diyor .
Yani bir arkadaş ile benim adım geçiyor videoda site kurallarına aykırı değilmi ? Lütfen rütbeli kişiler bilgi versin . Herkes ile paylaşmak isterim . Ancak başoma bir iş gelirmi ?

İlk önce küçük bir hatırlatma yapayım,forum kuralları gereği flood yapmak yasak.(Üst üste yazı yazmak.)

Asıl konuya gelirsek video da isminizin geçtiğini söylemişsiniz o zaman paylaşırsanız, yasaklanırsınız.

Forum kurallarına bakmanızı tavsiye ederim. :)

Sevgiyle Kalın.

Peki sesini kapatıp aymanın bir yolunu bulsam . Varlık tarafından herhangi bir zarara uğrarmıyım ? Asıl merak ettiğm konu bu ...
Özür diler flood yaptım ancak önemli bir konu olduğu için kısura baknayın cevap gelmeyince listenin en üstünde görülsün diye yaptım .
Kusura bakmayın .

Peki sesini kapatıp aymanın bir yolunu bulsam . Varlık tarafından herhangi bir zarara uğrarmıyım ? Asıl merak ettiğm konu bu ...
Özür diler flood yaptım ancak önemli bir konu olduğu için kısura baknayın cevap gelmeyince listenin en üstünde görülsün diye yaptım .
Kusura bakmayın .

Benden özür dilemenize gerek yok,ben de bir üyeyim.Sadece forum kurallarını hatırlatayım dedim.

O videoda görülen şeyin varlık olmadığına emin olabilirsiniz,korkulacak bir şey yok. Cin gibi düşük enerjili varlıklar bile normal bir kamerayla çekilemez.Ek olarak evde ne olduğunu,ne yapıldığını bilmiyorsunuz belki içeride kostümlü birisi var ve onun gölgesi dışarıya vuruyor olabilir,ışık yansımasından dolayı da gölge net yansımıyor olabilir,gidip geliyor olabilir. :)

Sesi basit programlarla bir müzik ile değiştirebilirsin. O şekilde paylaşmanda sakınca yoktur. :) Yüzleriniz, adresler belirli olmamalı.

Kimliğinizi belli edecek bir şey yoksa yasaklanmanızı gerektirecek bir şey yok. Mesela sadece isim geçiyor soyadı geçmiyorsa bu sizin kimliğinizi açık etmez. Yüzünüz de görünmüyorsa, başkasının da yüzü görünmemesi lazım, bir sıkıntı olmaz.
Müstehcen içerik, iletişim bilgisi, açık adres, açık kimlik, bir başkasına ait izinsiz görüntü gibi paylaşımlar yasaktır gerisi sorun değil.

Görüntüde gecen ismin sizin isminiz olduğunu söylemeseydiniz, biz o ismin sizi isminiz olduğunu nerden bilecektik?
Aaaa videoda isim geciyor, bu isim kesin teamgood un demezdik ya.
Kimliğinizi söylemeseydiniz, başınıza bir iş gelmezdi.

Yüzler görünmüyor .
Hava karanlık zaten .
Tek belli olan o binadaki kırmızı ışık ve meşhur gölge .
Bana Moderatör yada bir Adminim mesaj atabilirmi ?
Bu konu ile ilgili danışmak istediğim düşünceler var .

Bence varlık kameraya yansır diye düşünüyorum
bir haberde görmüştüm bir vatandaşın evinin altında dükkanı var ama dükkanına güvenlik kamerası bağlamıştı evden izliyordu
dükkanında siyah bir gölge dolaşıyordu
ama genede bilemicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri