"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

parıltılar

suticenadam

Kayıtlı Üye
namaz kılarken rukuda gözlerim seccadeye bakarken alnımın üstünde parıltılar oluyor kaldırıp bakamıyorum, birde bazen odamın içinde sabit ve mutfakta sabit yerlerde küçük parıltılar görüyorum odamdakina beslemele çekip dokunuyorum hiç birşey hissetmiyorum , mutfaktaki tek nokta ve alev biçiminde nokta olarak görüyorum ocağın üstünde değişik noktalarda parıltılar görüyorum dikkatli bakınca kayboluyor. farkındalıktanmı yoksa göz perdelerimi aralanıyor :Angel_anim:

Bende esma çekerken (sim gibi gunes ısıgına daha cok benzeyen ) basımdan asagıya bu ışık demeti ınmişti. Guzel bır hıstı. Anlamını bılemıyorum tabı. Konuyu gorunce aklıma geldi...

Gözlerinizde bozukluk var mı? Bir yerlerde Urum açıklamıştı bu tip görüntülerin sebebini ama şimdi hangi konu olduğunu hatırlamıyorum. Bulursam linkini atarım size. Bu tip sonuçlara varmadan önce ne olmadığını tespit ederseniz neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız.

Sevgilerle...

namaz kılarken rukuda gözlerim seccadeye bakarken alnımın üstünde parıltılar oluyor kaldırıp bakamıyorum, birde bazen odamın içinde sabit ve mutfakta sabit yerlerde küçük parıltılar görüyorum odamdakina beslemele çekip dokunuyorum hiç birşey hissetmiyorum , mutfaktaki tek nokta ve alev biçiminde nokta olarak görüyorum ocağın üstünde değişik noktalarda parıltılar görüyorum dikkatli bakınca kayboluyor. farkındalıktanmı yoksa göz perdelerimi aralanıyor :Angel_anim:

Bende hızlı nefes alıp verdiğimde oluyo hatta bazen dört bir yandan parıltılar sarıyo beni
umutlanma fazla perdeler aralanmıyo :)

Arkadasin tasavvufi bir durumu var ise dogaldir, Esmalarin nuru rengi.Namaz kilarken görmesi dogal.

YA ALLAH 66
YA VARİS 707
YA MUSAVVİR 336
YA REZZAK 306
YA MUKADDİM 186
YA KUDDUS 178
YA MÜHEYMİN 145
YA LATİF 129
YA MELİK 90
YA HAKİYM 78
YA CELİYL 74
YA MUYHİ 68
YA BATIN 62
YA MECİYD 57
YA MÜCİYB 55
YA MACİD 48
YA VELİYY 46
YA EVVEL 37
YA VEDUD 20
YA VAHID 19
YA HAYY 18
YA VACİD 14
YA EHAD 13
günlük çekerim bu zikirleri elhamüdilllah. allah çekmekten alıkoymasın.:Angel_anim:

bendede oluyor beyaz parıltılar.. Dua okuduğumda yada esmalarda n çektiğimde.. Arasıra mavı ışıkta oluyor. Dua ederken okurken geçen gün beyaz ışıklar ve bir enerji üstüme doğru geldi.. Başım uğuldamya başladı..korktum bişiler geliyo üstüme diye ayeel lürsi okudum sayısını hatırşamıyorum... Bende merak ediyorum neden oluyor

Ben sure okuyunca okumanın sonlarında ve veya ortalarında esneyesim geliyor mecbur esniyorum bi kaç kere esnemiyim dedim ama çok zor ( çenem yerinden çıkcak biraz daha denersem :D ) hadi hayırlısı :)

Geri