"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal Avcılar ( vampir,kurtadam vs. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyhun ceyla

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer yanlış yere açtıysam site yöneticilerinden ve sakinlerinden özür dilerim. Benim merak ettiğim konu Türkiye'de yada Dünya'da paranormal avcılar var mı yani zararlı doğa üstü varlıkları avlayan bir yerde bu tip forum sitelerinin yöneticilerinin bu tip işleri yaptığını okumuştum beni bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Efsane avcilari var, hatta rus bir gurupun böyle bir seyehati film haline gtirildi, dünya üzeri hatri sayilir yada sayilmaz efsaneleri yerinde arastirmak gibi, tabiki bu hikayeler paranormal bir altyapi barindiriyor.. Filmin adi aklima gelince yazacagim suan kafam bir ton ugrasmayacagim derken tam aklima geliverdi :D Devil's Pass filmin adi( sevgili Tai Chi'ye de su nokada selamlarimi iletirim) , iyi seyirler. :)

Bu arada taktir ediyorum bu tip maceraperestleri, sonuc almasalar bile hos yani.

Gününü tam hatırlamıyorum ama sanırım cuma günleri , yabancı bir kanalda gösteriliyor . Bir grup var ve terkedilmiş yerlere gidip ( akıl hastahanesi , varlık olduğu varsayılan evler ve hapishaneler gibi ) çekimler yapıyorlar. Kendi geliştirdikleri cihazlarla bu varlıkları yakalamaya çalışıyorlar . Henüz başarı elde edemeseler de :) yollarına devam ediyorlar . Çekilen görüntüler , kaydedilen sesler ( doğruluğunu bilemiyorum tabii ) izlemeye değer . Kanal adını vermem doğru olur mu ? Bilmediğim için yazmıyorum . :)

Vaka defterimi mabet uyelerine açacağım yakinda . Bir çaylağın maceralari :) Demonlara ölüm !!

Ghostbusters.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri