Paralel ve Orijinallik ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sheriff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey daha aklıma takıldı ve cevap alamazsam içimde kalacak,

Kendi evrenimiz dışında başka bir paralel evrene geçiş herhangi bir şekilde yapılabilir mi?
Yapıyorsunuz zaten. Siz bilinçli biçimde bilinçleri bir birine değiştirmeyi veya birleştirmeyi soruyorsunuz aslında. Bunu da yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz, farkında olmamanız için zaten özel ayarlar yapılı vaziyette. Bu ayarları yapan da orjinal olan sizsiniz.

Yapıyorsunuz zaten. Siz bilinçli biçimde bilinçleri bir birine değiştirmeyi veya birleştirmeyi soruyorsunuz aslında. Bunu da yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz, farkında olmamanız için zaten özel ayarlar yapılı vaziyette. Bu ayarları yapan da orjinal olan sizsiniz.

Bu demek oluyor ki beni değiştiren orijinal ben oluyorum ve tekrar değiştirilebilir ama farkedilemez biçimde gerçekleşiyor. Kafamda oluşan bir diğer paradoks; benim istediğim evrene benim gibi sonsuz evrenlerde katılmak istiyor o zaman.

Peki bu paralel evrendeki vechelerle nasıl iletişim kurulabilir. Telekinazi yoluyla olduğunu biliyorum. Birde karşılıklı rıza olmalı diye aklımda kalmış. Peki ya daha fazlası mümkün müdür bunu yapabilen bir kadına denk gelmistim internette ama dogrumudur yanlismidir pek güvenilmez

Peki bu paralel evrendeki vechelerle nasıl iletişim kurulabilir. Telekinazi yoluyla olduğunu biliyorum. Birde karşılıklı rıza olmalı diye aklımda kalmış. Peki ya daha fazlası mümkün müdür bunu yapabilen bir kadına denk gelmistim internette ama dogrumudur yanlismidir pek güvenilmez

Bana pek doğru gibi gelmedi o dediğiniz bayan. Yani böyle bir şeyi mümkün kılamaz gibime geliyor.

"Fringe" diye bir dizi var.Karakter paralel evrendeki kendisiyle tanışıyor sezon sonlarina dogru.yasadigi ev,işi hayati fizigi herseyi ayni olmasina ragmen kisiligi verdigi tepkileri ruh faktoru olarak seni eşsiz yaptigini anlayabiliyorsun

Internette o kadına denk gelmedim daha sonra . Cok uçuk anlatımları vardı ama birkaç konuda mantığa uyan tarafları da vardı bilemedim bulursam kadını paylaşırım burada da . kadın meditasyonu usui reiki gibi seyleri öneriyordu vegan hayatı benimsemişti ben de sadece meditasyonu denedim ki alakam yoktur bu konuda cok cok kisa kesitler görebildim. Bilincalti da olabilir tabi ama yinede farklıydı bence çoğu sey mümkün bu alemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri