Kaylee
Kayıtlı Üye
Birçoğunuz paralel evrenler teorisini biliyorsunuzdur.. Ben bunun sadece bir teorinin ötesinde olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır (ölümden döndüğüm günden beri demek daha doğru olur) buna inanıyorum. Önceleri bu tezimin (paralel evrenlerin) daha önceden birileri tarafından konuşulduğunu ya da öyle bir teori olduğunu bilmiyordum. Kafamdakileri bilgili bir tanıdığıma, hocama aktarınca o da güldü ve ''sen paralel evrenlerden bahsediyorsun, internetten araştır'' dedi. Bir baktım ki bu teori ilk Einstein tarafından çıkarılmış, sonra düşündüm ''vay be Einstein bile düşünmüş demek onun kadar akıllıyım!'' Tabi bu işin espri kısmı.
) O kadar akıllı olsam aptalca bir okula girmek yerine eskiden hayalim olduğu gibi bilim adamı olurdum
Neyse, sadede gelelim... Ben pararlel evrenler konusunda sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Şahsi düşüncelerinizi. Benim fikirlerim anlatamayacağım kadar karmaşık, ve bir yerde tıkanıyor.. İnternette hep aynı şeyler. Sizlerin düşünceleri beni gerçekten çok mutlu edecektir, şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.. Sevgiler..