Paralel Evrenler Hakkında

missbond

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar..
Çok kısaca anlatmam gereken güncel bi konu var. Anlatacağım tarz şeyleri 10 yıldır yaşıyorum..

iki gün önce güncel ehliyetsiz araç kullanma cezalarını kontrol etmek istedim ve kısa bir araştırma yaptım. Cezalar şu şekildeydi: Hiç ehliyeti olmayanlar için 40 bin ₺ ehliyeti olup da belirli sebeplerle el konulmuş olanlar için ise bu miktarın 200 bin ₺'ye kadar yükselebileceği yazıyordu..

Bugün yeniden teyit etmek için girdim ve güncel ceza ehliyetsizler için 11 bin tl ehliyetine el konulanlar için ise 23 bin tl yazıyordu..

(Bakın iki gün önce ceza oranlarının bu derece artmasına( bir yıldır uzağım) şaşırıp çok defa baktım bir kaç sayfada teyit ettim okudum ve bugün yine aynısını yaptım.. Google'da arattığım bütün ihtimalleri yeniden aratarak denedim..)

Gerçekten artık boyutlar arası gidip geldiğimi düşünüyorum.. Çünkü bu ilk değil..

Örneğin yıkık dökük bir binayı yeni bir bina olarak gördüm yarım saat içinde.. Yine bir günde değişen bina, bahçe duvarı ve atmler gördüm.. çok ilginç şeyler yaşıyorum. Bu anlattıklarım bu sene olanlar on yıldır buna benzer yaşadığım daha çok şey var. Ve artık bu normalleştirmeden çözmem gereken bir konu.. Birinin beni doğru yönlendirmesini istiyorum çünkü sanıyorum ki ciddi olarak paralel evrenler arasında gidip geliyorum..

Benzer durum yaşayanlar, okuyanlar veya duyanlar varsa; bi fikir bi bakış açısı istediğim..

fotoğraflarını çektinizmi görüntülerin ?zaman yırtığı dördüncü boyut frekansınamı girdiniz void state yâda Astral meditasyon pratiğiniz varmı ? Güçlü psişik yanınız var görünüyor.

Deneyimlerinizi küçümsemek istemiyorum ama açıkçası bana oldukça fantastik geliyor. Paralel evrenler varsa bile bir kişinin bunlar arasında gidip gelmesi oldukça saçma bence. Eğer sadece kendiniz şahit oluyorsanız ve kanıtlayamıyorsanız, daha dikkatli düşünmenizi tavsiye edebilirim.

Mesela sadece nesneler ve fiyatlar değişirken insanlar tamamen aynı mı kalıyor? Mantıken diğer her şeyin değişmesi gerekir. Diğer şeyler (insanlar, devletler, başka şeylerin fiyatları, etraftaki diğer binalar vs kısacası her şey) aynı kalıyorsa bence bir daha düşünün bu konu hakkında.

fotoğraflarını çektinizmi görüntülerin ?zaman yırtığı dördüncü boyut frekansınamı girdiniz void state yâda Astral meditasyon pratiğiniz varmı ? Güçlü psişik yanınız var görünüyor.
söylediklerinizin hepsini araştıracağım.. şu an çift yarık deneyini araştırıyorum.. astrale çıkmayı çok uzun yıllar denedim ancak başarılı olamadım.. psişik bi yanım varsa nasıl keşfedebilirim, bu konuda bilginiz varsa önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim..

Bu durumu farkettiğiniz zaman fotoğraf ve video kaydı alın
yıllardır sadece anlatıp asla ciddiye alınmadım bu son olaydan sonra tam olarak bunu yapmayı düşünüyorum..

Deneyimlerinizi küçümsemek istemiyorum ama açıkçası bana oldukça fantastik geliyor. Paralel evrenler varsa bile bir kişinin bunlar arasında gidip gelmesi oldukça saçma bence. Eğer sadece kendiniz şahit oluyorsanız ve kanıtlayamıyorsanız, daha dikkatli düşünmenizi tavsiye edebilirim.

Mesela sadece nesneler ve fiyatlar değişirken insanlar tamamen aynı mı kalıyor? Mantıken diğer her şeyin değişmesi gerekir. Diğer şeyler (insanlar, devletler, başka şeylerin fiyatları, etraftaki diğer binalar vs kısacası her şey) aynı kalıyorsa bence bir daha düşünün bu konu hakkında.
yani anlatmak istemediğim bazı konular var tabi ki.. şu kadarını söyleyebilirim daha önce anlattığım detaylar düzeldiği için artık sadece konudan bahsediyorum detaylardan değil.. paralel evren tanımını uygun bulsam da simülasyon hatası benzeri tanımlar da uygun olabilir.. teşekkür ederim öneriniz için..

Sizin dediğinizi anlıyorum bu konulara da bakın. Bu tarz şeyleri yaşamayanlara anlatamazsınız. Bu sitede bu tarz şeylerle ilgili farklı insanların konu açması bile konuyu daha çok ilgi çekici hale getiriyor. Lütfen bu konulara da bakın:

Sizin dediğinizi anlıyorum bu konulara da bakın. Bu tarz şeyleri yaşamayanlara anlatamazsınız. Bu sitede bu tarz şeylerle ilgili farklı insanların konu açması bile konuyu daha çok ilgi çekici hale getiriyor.
çok haklısınız metafiziğe ilgi duyan, büyüye inanan ve körü körüne sonuç bekleyen insanların bu tarz bi konuya yaklaşımları çok komik.. boyutta bükülme tanımı çok ilgimi çekti ve araştıracağım.. bu arada 700 sayfalık 'doğaüstü olaylar' konusunda geçmişi olan bi forumda buna benzer çok şey okudum.. özel mesajlar kapalı ve burdan farklı forum bilgisi paylaşamamamız gerçekten üzücü🙂↕️

yaşadıklarınız kesinlikle simülasyon hatası gibi duruyor.. insanların aklını ve yaşadıklarını küçümsemek cehalet kokuyor çok üzgünüm konunuzda yazılanlar için.. lütfen kimseyi önemsemeyin klavye kullanan yazıyor işte.. 🙏🏻

Bu durumları yetişme çağımda çok yaşıyordum. Gençlik haliyle etraftan duyduğum şeyleri benimsemeyi seçmiştim. Attığınız konuda olduğu gibi yanılgı diyip duruyordum. Çünkü diğer türlüsü beni zamanla korkutmaya başlamıştı. Yaptım dediğim şeyleri aslında yapmayışım, oldu dediğim şeylerin olmayışı vb. tabi bunlar üstü kapalı basit tabirler anlayacağınız üzere. Sevgili Darkon'un dediği gibi yaşamayanlar anlayamaz. Bu konuyla ilgili birçok araştırmalar yapmıştım ama özellikle üzerinde durduğum araştırmalarımdan biri olan geleceği görme konusuydu. Çok eskiden beri araştırdığım bir konudur. Bu da eşeleye eşeleye beni bir süre sonra beni rüyalara itti. Ciddi sonuçlar yaşadım. Ucundan kıyısından bir ipucu bulduğumu düşündüm. Ki bulduğumu hala düşünüyorum. Detaylı konuşulacak şeyler değil. İnsanların kendisinin ulaşabilmesi daha önemli. Kendimle alakalı çok sarsıcı değişimler yaşadım. Umarım bu tip durumları yaşarsınız. Çünkü bazı şeylerin üzerine düşmeden anlaşılması imkansız konular.

İnsanların kendisinin ulaşabilmesi daha önemli.
o kadar samimi ki bu cümleniz buna bende tüm kalbimle inanıyorum.. şu an tek odağım bu konu diyebilirim.. ve detay vermemenin ne kadar önemli olduğunu bazı deneyimler sonucu öğrendim.. bu arada sevgili darkon'un ve sizin yaşadığınız şey gerçekten geleceği görmek, zamanda yolculuk gibi tanımlanabilir.. sizin sancılı da olsa istediğiniz sonuçları almanıza çok sevindimmm.. umarım ben de en kısa zamanda neye yönelmem gerektiğini bulabilirim 🙏🏻

söylediklerinizin hepsini araştıracağım.. şu an çift yarık deneyini araştırıyorum.. astrale çıkmayı çok uzun yıllar denedim ancak başarılı olamadım.. psişik bi yanım varsa nasıl keşfedebilirim, bu konuda bilginiz varsa önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim.. Lucy filmini hatırlarsınız kadın beyin gücüyle zaman yırtığına giriyordu muhtemelen boyutlara hizalandınız beyniniz frekanslarla eşitlendi film anekdot üzerinden açıklamak istedim ünlü zaman deneyi hatırlarsanız Amerika da yapılmış tı zamanlar arası geçiş var sizinki doğal yollarla olmuş böyle şeyler önyargılı şüpheyle bakmak olmaz çünkü en basiti rüyalar çoğu zaman öncesi olacak şeyler haber veriyor hatta lucy filminde insan zaman giv aldığını yani zaman madde kaynaması devinim olduğunu burda fizik yasaları devreye giriyor fizik dergileri var sayısal gibi dursada fiziksel yasaları en güzel anlatan materyaller çift yarık deneyi hepimizin et formunda galakside hareket eden atom kuant varlıklar olduğu yani basitleştirme de biz maddeyi gözlem haline sokarsak farklı forma girdiği gözlemden çıkarsak fraktal çizdiği evren bizi izliyor blöf yapıyor bize bunu en iyi size fizik mühendisi açıklar evren yasaları var bizler et formunda atomlarız aslında madde ötesi bişey yaşadığımızda metafizik devreye giriyor dikkat meta/fizik evrenin algoritması var harry poter değil yani Amerika neden deneysel yaklaşımlar yapıyor düşünelim bu konuya çaba harcamayı düşündüğünü gördüm popüler bilimde nicola tesla ve anşytan çok güzel açıklamış aslında başka bilimadamlarıda var öne çıkmayan tamamen bilimsel metafizik aslında lucy matrixste bunu anlatmaya çalıştı .

söylediklerinizin hepsini araştıracağım.. şu an çift yarık deneyini araştırıyorum.. astrale çıkmayı çok uzun yıllar denedim ancak başarılı olamadım.. psişik bi yanım varsa nasıl keşfedebilirim, bu konuda bilginiz varsa önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim.. Lucy filmini hatırlarsınız kadın beyin gücüyle zaman yırtığına giriyordu muhtemelen boyutlara hizalandınız beyniniz frekanslarla eşitlendi film anekdot üzerinden açıklamak istedim ünlü zaman deneyi hatırlarsanız Amerika da yapılmış tı zamanlar arası geçiş var sizinki doğal yollarla olmuş böyle şeyler önyargılı şüpheyle bakmak olmaz çünkü en basiti rüyalar çoğu zaman öncesi olacak şeyler haber veriyor hatta lucy filminde insan zaman giv aldığını yani zaman madde kaynaması devinim olduğunu burda fizik yasaları devreye giriyor fizik dergileri var sayısal gibi dursada fiziksel yasaları en güzel anlatan materyaller çift yarık deneyi hepimizin et formunda galakside hareket eden atom kuant varlıklar olduğu yani basitleştirme de biz maddeyi gözlem haline sokarsak farklı forma girdiği gözlemden çıkarsak fraktal çizdiği evren bizi izliyor blöf yapıyor bize bunu en iyi size fizik mühendisi açıklar evren yasaları var bizler et formunda atomlarız aslında madde ötesi bişey yaşadığımızda metafizik devreye giriyor dikkat meta/fizik evrenin algoritması var harry poter değil yani Amerika neden deneysel yaklaşımlar yapıyor düşünelim bu konuya çaba harcamayı düşündüğünü gördüm popüler bilimde nicola tesla ve anşytan çok güzel açıklamış aslında başka bilimadamlarıda var öne çıkmayan tamamen bilimsel metafizik aslında lucy matrixste bunu anlatmaya çalıştı .
çok teşekkür ederimmm.. 4. boyuttan bahsetmiştiniz, void state durumunu araştırdım bu yaşadığım anıların neredeyse hepsi aynı beslenme biçimindeyken yaşadığım şeyler.. ve bu beslenmedeyken void state açıklamasında olduğu gibi hiçbir şey hissetmeme düşünmeme hali oluyor bir nevi sıfır noktasında hissediyorum.. dün gece biraz araştırdım bu konuyu.. sanırım yanlış tanımlıyorum ve yaşadıklarıma dair zaman boyutunda yani 4. boyutta geçirilmiş anlar olabilir diye çıkarımım oldu kur'an'da ve bir çok yerde bu durum yazıyormuş.. netlik kazandırdınız bana sizle birlikte diğer arkadaşlarım da öyle çok teşekkür ederim yönümü buldum sizler sayesinde ❤❤️❤️

çok teşekkür ederimmm.. 4. boyuttan bahsetmiştiniz, void state durumunu araştırdım bu yaşadığım anıların neredeyse hepsi aynı beslenme biçimindeyken yaşadığım şeyler.. ve bu beslenmedeyken void state açıklamasında olduğu gibi hiçbir şey hissetmeme düşünmeme hali oluyor bir nevi sıfır noktasında hissediyorum.. dün gece biraz araştırdım bu konuyu.. sanırım yanlış tanımlıyorum ve yaşadıklarıma dair zaman boyutunda yani 4. boyutta geçirilmiş anlar olabilir diye çıkarımım oldu kur'an'da ve bir çok yerde bu durum yazıyormuş.. netlik kazandırdınız bana sizle birlikte diğer arkadaşlarım da öyle çok teşekkür ederim yönümü buldum sizler sayesinde ❤❤️❤️
Rica ederim islamiyette tayyi mekân deniliyor tanımında new age astral boyut geçiş diye adlandırılır beyin kuant boyutta bize ilginç şeyler yaşatabiliyor tek bir gerçeklik kesinlik yok önyargı da yanlış dinlemek gerekli hiç bir şey sandığımız bildiğimiz gibi değil.

Geri