Paralel Evrenler Hakkında

missbond

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar..
Çok kısaca anlatmam gereken güncel bi konu var. Anlatacağım tarz şeyleri 10 yıldır yaşıyorum..

iki gün önce güncel ehliyetsiz araç kullanma cezalarını kontrol etmek istedim ve kısa bir araştırma yaptım. Cezalar şu şekildeydi: Hiç ehliyeti olmayanlar için 40 bin ₺ ehliyeti olup da belirli sebeplerle el konulmuş olanlar için ise bu miktarın 200 bin ₺'ye kadar yükselebileceği yazıyordu..

Bugün yeniden teyit etmek için girdim ve güncel ceza ehliyetsizler için 11 bin tl ehliyetine el konulanlar için ise 23 bin tl yazıyordu..

(Bakın iki gün önce ceza oranlarının bu derece artmasına( bir yıldır uzağım) şaşırıp çok defa baktım bir kaç sayfada teyit ettim okudum ve bugün yine aynısını yaptım.. Google'da arattığım bütün ihtimalleri yeniden aratarak denedim..)

Gerçekten artık boyutlar arası gidip geldiğimi düşünüyorum.. Çünkü bu ilk değil..

Örneğin yıkık dökük bir binayı yeni bir bina olarak gördüm yarım saat içinde.. Yine bir günde değişen bina, bahçe duvarı ve atmler gördüm.. çok ilginç şeyler yaşıyorum. Bu anlattıklarım bu sene olanlar on yıldır buna benzer yaşadığım daha çok şey var. Ve artık bu normalleştirmeden çözmem gereken bir konu.. Birinin beni doğru yönlendirmesini istiyorum çünkü sanıyorum ki ciddi olarak paralel evrenler arasında gidip geliyorum..

Benzer durum yaşayanlar, okuyanlar veya duyanlar varsa; bi fikir bi bakış açısı istediğim..

Geri