Yasal ve alınteri ile kazanılan parayla pek mümkün olmuyor zengin olmak.. çekim yasasında evrenin sana verebileceklerinin sınırı yok.. diyorsun çok param olsun çok şuyum buyum olsun, ee o zaman diğer insanlar ne yiyip ne içecek taş mı kemirsin bütün her şey senin olursa.. bütünün hayrına da demek lazım bu tür çalışmalarda.
Ayrıca çok büyük şeyler isteyebilirsin tabi ama o istediğin şey yanında ne ile gelecek ondan hayırlısıyla olsun diyoruz dualarımızda.. adam çok zengin ama çocuğu engelli paranın gücü onun tedavisini yaptırmaya yetmiyor. Yada piyango talihlilerinin hayatına bak, önce karısını boşuyor sonra da bazı hanımlarla(!) vur patlasın çal oynasın.. adam sapıtıyor parayı görünce bir süre sonra o para geldiği gibi gidiyor ve tabi o kadınlar da, yuvasını yıktığıyla kalıyor sadece. Bir şey isterken her şey benim olsun mantığıyla bakmamak lazım diye düşünüyorum.. uçak kullanmak istiyorsun ama eğitimin yok belki uçağı düşürüp öleceksin ilk uçuşta.. birçok ünlü var, madde kullanıyor tam bir bağımlı ee ne anladım ben öyle ünden zenginlikten, mutlu olmak için de maddeye ihtiyaç duyacaksam.