"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Papaz büyüsüyle birini kendine bağlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecumy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecumy

Kayıtlı Üye
Rica etsem bu konuda birisi bana yardımcı olabilir mi ? Papaz büyüsünün çok etkili ve bozması neredeyse imkansız olduğunu duymuştum ama yapılışını hiçbir yerde tam olarak bulamadım. Yapmayı bilen ve -mümkünse denemiş olan- biri yardımcı olursa çok sevinirim

Papaz büyüsü diye bir büyü söz konusu değildir. Bu insanların birbirine ilettikleri yanlış bilgiden ibarettir. Papazlar da, müslüman din adamları da büyü yapmazlar. Ama aralarından bazen yapanlar çıkabilir. Bunun adı papaz büyüsü değildir. Bu bir papazın yaptığı büyüdür. Kendi ekolüne göre büyü yapıyor demektir. Bu büyük yanlıştan lütfen tüm herkes kurtulsun. Sevgi ve Işıkla...

Papaz büyüsü diye birşey vardır arkadaşım. Söz konusu konu hakkında bilgiye sahip değilken yalan yanlış duyduğunu doğruymuş gibi yazma. Papaz büyülerinin diğer adı kötü büyülerdir biz ona papaz büyüsü deriz kötü amaçlara hizmet ettiği için anladığım kadarıyla bu büyüyü kötü niyetle biri için kullanıcaksın bunun bedeli ağırdır günahı sana kalmış bu işe girişme uzak kal derim birini kendine bağlıycaksan başka büyülerde var papaz büyüsünden arama zararı vardır faydası yoktur.

Papaz büyüsünün gerçekliği olmadığını bilmiyordum...insanlar bunca zaman boşuna aşındırmış demekki kliselerin kapısını:) Papazların çok sık beni okurmusunuz talebiyle karşı karşıya kaldığını duymuştum:)

Papaz büyüsü diye birşey vardır arkadaşım. Söz konusu konu hakkında bilgiye sahip değilken yalan yanlış duyduğunu doğruymuş gibi yazma. Papaz büyülerinin diğer adı kötü büyülerdir biz ona papaz büyüsü deriz kötü amaçlara hizmet ettiği için anladığım kadarıyla bu büyüyü kötü niyetle biri için kullanıcaksın bunun bedeli ağırdır günahı sana kalmış bu işe girişme uzak kal derim birini kendine bağlıycaksan başka büyülerde var papaz büyüsünden arama zararı vardır faydası yoktur.

İyi büyü-kötü büyü, papaz büyüsü-imam büyüsü şeklinde kavramlar halkın taktığı isimlerdir. Büyünün iyisi-kötüsü, imamı-papazı-hahamı yoktur. Herkes inandığı ekol doğrultusunda maji yapar. Birini "yanlış bilgiye sahip" diye suçlamadan önce kendi bilgilerinizin doğruluğunu sorgulamanızı tavsiye ederim.

Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. Merak ettiğim şey aslında adet kanıyla yapılan büyünün nasıl olduğu. Fakat sanırım tehlikeli olduğu için burda paylaşılmıyor. O yüzden bilgisi olan, yapmayı bilen kişilerin bana özel mesaj yollamasını istiyorum... :(

Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. Merak ettiğim şey aslında adet kanıyla yapılan büyünün nasıl olduğu. Fakat sanırım tehlikeli olduğu için burda paylaşılmıyor. O yüzden bilgisi olan, yapmayı bilen kişilerin bana özel mesaj yollamasını istiyorum... :(

Yanlış hatırlamıyorsam forumda adet kanı ile yapılan büyü paylaşılmıştı..Ancak bariz sebeplerden ötürü paylaşım eksikti galiba..siz bir araştIrın en iyisi..sevgiler:)

inanmayın lütfen hepsi şarlatanların hikayesi ayrıca hiç kimse başka birinin kaderini engelleyemez-baglayamaz..

Geri