Padişahı rüyamda gördüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tumpatr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tumpatr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar rüyamda bir padişah gördüm sarayına uyumaya gitti. Sonrasında padişaha suikast yapılacağını öğrendim bunu başka birine anlattım padişaha bunu anlatmaya giderken sarayına 2 kişi pusu kurmuş ve padişahı öldürmek isterken biz o iki kişiyi öldürdük sonra ben padişahın odasına girdim uyurken uyandırdım durumu anlattım ve o adamı buraya getirin dedi anlamı nedir ne anlatmak istiyor.

Arkadaşlar rüyamda bir padişah gördüm sarayına uyumaya gitti. Sonrasında padişaha suikast yapılacağını öğrendim bunu başka birine anlattım padişaha bunu anlatmaya giderken sarayına 2 kişi pusu kurmuş ve padişahı öldürmek isterken biz o iki kişiyi öldürdük sonra ben padişahın odasına girdim uyurken uyandırdım durumu anlattım ve o adamı buraya getirin dedi anlamı nedir ne anlatmak istiyor.
Komiktir ki ben de dün rüyamda topkapı sarayını gördüm. Ama benimkisi hayatın stresinden kaçış için son kozumu kullanıp Muhteşem Yüzyıl'a baştan başlamam yüzünden muhtemelen haha.

Müdahil olmasaydın daha iyiydi sanki :sleep::ROFLMAO:
Bütünün hayrına olsun.
Bu tür rüyalar bilinçaltı kaynaklı olabiliyor. İzlediğin bir film, dinledigin müzik, duyduğun haber etkiler. Bilinçaltı gerçek ve sahteyi ayırt edemez. Birisiyle konuşurken arka planda çalan müzikten yayılan frekans bile bilinçaltına ulaşıp o kişi ile ilişkine etki edebilir.

Geri