"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgürlük Ve Zenginlik

RoyalArch

Kayıtlı Üye
Özgür Olmak İster Misiniz? Peki Ya Zengin?

[video=youtube;ZwGdoVT2OL0]http://www.youtube.com/watch?v=ZwGdoVT2OL0[/video]​

Özgürlük zenginliktir. Tutsaklık zengin olmaya çalışmaktır. Bence aradaki fark bu, zengin olmayı istemekle ,zengin olmak çok farklı. Video neden zengin olmayı özgürlükle zıt tutmuş izlesemde anlamadım. Bahsettiği şey zenginlik değil, zengin olmak isteği sanırım.

Özgürlük zenginliktir. Tutsaklık zengin olmaya çalışmaktır. Bence aradaki fark bu, zengin olmayı istemekle ,zengin olmak çok farklı. Video neden zengin olmayı özgürlükle zıt tutmuş izlesemde anlamadım. Bahsettiği şey zenginlik değil, zengin olmak isteği sanırım.

Hayır bahsedilen şey asıl zenginliğin sevgi olduğu. Videonun sonunda herşeye sahip olmak ister misiniz? Herşeyi sevin. diyor. Sevginin özgürlük ve başarıya götüren önemi.

Herkesi ve herşeyi ''olduğu haliyle'' sevmeyi kabul ettiğiniz ve başardığınız zaman ruh daha fazla özgürleşiyor.Bir anlamda ruhun refaha erişmesi.Sevme duygusu çok geniş bir kavram.Evreni, var edeni, kendinizi ve tüm canlı cansız herşeyı tamamıyla bütün olarak sevmek ayrı farkındalık.Dolayısıyla mutlu olmak özgürlük.Mutlu olduğunuz şeyleri gözden geçirin ve daha fazlasına ulaşmayı amaç edinin.Küçük eylemler örneğin.Buna örnek bir video ekleyeceğim.
Zenginlik özgür olmak değildir.Zengin olmamak benim özgürlüğümü asla kısıtlamaz .Seçtiklerimiz ve aldığım yanlış kararlarımız bizi kısıtlar.

[video=youtube;ZQ8TPwMccIk]http://www.youtube.com/watch?v=ZQ8TPwMccIk[/video]

Her fırsat ve değer kişinin nasıl değerlendirdiği ile ilgili.Sevgili kvepinde dediği gibi zenginlik zarar vermez.Ama bu herkes için aynı değildir.Ve isteği kesinlikle insan için tutsaklıktır.Zengin olmak için herşeyi unutup yaşayan biri de özgürlüğü o kabu eder yada parayla özgürlüğe ulaşacağını düşünür.Bunlara örnek çok verilebilir.Videodaki anlatım daha derin.Yüksek bir dağın tepesinde kendini özgür hissetmekle aynı anlatımı taşımıyor.
Her ruhun özgürlüğü ayrıdır.Ve her ruh aynı özgürlükten bir an bile olsa geçer.Bunu görür yada görmez.

Geri