createtherules ©
Kayıtlı Üye
Zorbalık ve baskı gören, psikolojik esaret altında yaşayan kişilerin özgürlüğüne kavuşması için yardımcı bir rune çizimi olan var mıdır?
Sol işaret parmağı ile alın bölgesine çizilmesi gerekiyor. Herhangi bir boyar maddeye gerek yok.Zorbalık ve baskı gören, psikolojik esaret altında yaşayan kişilerin özgürlüğüne kavuşması için yardımcı bir rune çizimi olan var mıdır?
Olvir nedir veya kimdir?Sol işaret parmağı ile alın bölgesine çizilmesi gerekiyor. Herhangi bir boyar maddeye gerek yok.
olvir’ e niyet edilmeli. Çizim yapıldıktan sonra Olvir isminden yardım istenerek gerçekleşmesi istenilen için dua( niyet) edilmeli. İstenilen gerçekleşene kadar devam edilmeli Ekli dosyayı görüntüle 2161
Çok teşekkür ederim yaklaşık 10 yıl önce de siz bana yardım etmiştinizSol işaret parmağı ile alın bölgesine çizilmesi gerekiyor. Herhangi bir boyar maddeye gerek yok.
olvir’ e niyet edilmeli. Çizim yapıldıktan sonra Olvir isminden yardım istenerek gerçekleşmesi istenilen için dua( niyet) edilmeli. İstenilen gerçekleşene kadar devam edilmeli Ekli dosyayı görüntüle 2161
Belirttiğiniz yöntemle aynı anda tılsım olarak da kullanabilir miyim? Cep telefonu ekranı... Bileklik vs.
@URUMHAMATAHAYİL birçok paylaşımlarından bende faydalandım saolsun.Etkilerini de gördüm.Uygulamaları yaparken yaptım oldu demeyi doğru bulmadığım için dile getirmemişimdir.Çok teşekkür ederim yaklaşık 10 yıl önce de siz
Bu uygulamaların daha çoğunu nerde bulabilirimSol işaret parmağı ile alın bölgesine çizilmesi gerekiyor. Herhangi bir boyar maddeye gerek yok.