"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyun oynuyorlar resmen ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan augury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uyurgezerliğinize bir çözüm bulun ilerlerse eğer sonuçları çok kötü olabilir.

tuz sarımsak patlıcan hıyar domates altın gümüş bakır ayakkabı çorap bunları yastığınızın altına koyarsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.

doğru cinler metallerden korkarlar ancak siz inadına onlardan korunmaya çalışırsanız size kızıp musallat olabilirler.kendinizi aşırı korumaya çalışmayın ve unutmayın sakınılan göze çöp batarmış...

uzun bir zaman yoktum arkadaşlar. önerileriniz için teşekkür ederim. ancak bir daha buna benzer olay yaşamadım. daha dogrusu fazla uğraşmak istemedim. düşündüm ki ben bu tarz konularda araştırmalar yaptıkça onlarda karşılık veriyorlar. en iyisi sınırları fazla zorlamamak..

tuz sarımsak patlıcan hıyar domates altın gümüş bakır ayakkabı çorap bunları yastığınızın altına koyarsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum.

İsterseniz oraya cin manavı açalım oraya,hatta yazalım oraya gel vatandaş hepsi 1 TL.:sifone:

Tavsiyem eğer müslümansanız gece yatmadan önce 7 adet Âyet-el Kürsî okursanız sabaha kadar başınızda iki melek bekler ve sizi her türlü tehlikeye karşı korur.

Dalga geçenler oldu tabii ciddiye almamıştım :) Başına gelmeyen beni anlamaz, durumumu bilemez. O yüzden rahatça konuşuyorlar :)

Öneriniz için teşekkür ederim. Dediğinizi yapıyorum, rahatım çok şükür :)

Dalga geçenler oldu tabii ciddiye almamıştım :) Başına gelmeyen beni anlamaz, durumumu bilemez. O yüzden rahatça konuşuyorlar :)

Öneriniz için teşekkür ederim. Dediğinizi yapıyorum, rahatım çok şükür :)

başıma geldigi oldu o yuzden dalga gectigimi falan sanmayın sakın :D sadece eglenceli bir dille bahsetmiştim. Basıma geldi ustelik oyle boyle bir şekilde degil .. :)

Siz böyle yastığınızın altını zerzevatçı gibi doldurup mu yatıyorsunuz bence sağlık açısından kesinlikle tehlikeli bir gören olsa deli zanneder mazallah(Bu son kelimeyi doğru mu yazdım doğrusu ne acaba? :) )

Kendince dalga geçmiş arkadaş. Ama o da haklı tabi. Yaşamadan bilemez, anlayamaz :) mazallah doğru mudur yanlış mıdır bilemedim ama Allah Korusun diyelim biz :)

sizde bilirsiniz ki bu varlıklarla uğraşmak çok iyi değildir ve üzerinde kafa yormak size musalat olmasına sebep olabilir ve ben emin değili ama metal bıçağın karabasanları uzaklaştırdığı söylenir.

henüz küçüğüm. hiçbir savunmam yok. bu yüzden bi ara bu tarz konulara uzak kalmayı denemiştim. ama sonra dürtülerime engel olamadım ve yine burdayım :) musallat olayından korkuyorum. beni frenleyende bu zaten ..

henüz küçüğüm. hiçbir savunmam yok. bu yüzden bi ara bu tarz konulara uzak kalmayı denemiştim. ama sonra dürtülerime engel olamadım ve yine burdayım :) musallat olayından korkuyorum. beni frenleyende bu zaten ..

Aslında bu tip konularda kimsenin savunması yoktur... Ne kadar tecrübeli kişiler olsa da işin iyi sonuçlanmasını umut eder... Metafizik alem oldugundan bilinmezlik söz konusudur... Kİmse kesin konuşamaz yani.

Geri