kurtcobain
Banlı Kullanıcı
2011 yazından beri arkadaşımla bu varlık çağırma konusunda araştırma yapıyorduk en sonunda en kolay ve güvenlisi ouija tahtası olduğunu düşünerek yaptık kendimize ve ilk denemeyi geçen hafta yaptık. İlk başta normal gidiyordu konuşuyorduk dinini falan sordum eski bi pagan dininden bahsetti tam hatırlamıyorum sanırım eski bi kutsal ağacı koruyan bi tanrıymış sanırım korkuluk biçimindeki bi tanrıydı ismini hatırlamıyorum ama araştırırsanız bulursunuz. Daha sonra odamda kutsal bi kitap olup olmadığını sordu bildiğim kadarıyla dolabımda bi Yasin-i Şerif ve bi kaç daha ayet kitabı olduğunu söyledim ve bana yalan söylüyorsun dedi korktum doğruyu söylediğime emindim ondan sonra bi anda dolabımdaki kitaplar yığıldı ve en tepedeki Kuran-ı Kerim ortaya çıktı anneannemin okuduğunu unutmuştum bana inanmasını bekledim ama inanmadı çok zarar görmüştü tahta titriyordu ve imleç (palançet) sağa sola kayıyordu anlatamıyordu hiç bişey ve bi anda kayboldu. 2 gün önce arkadaşım aradı ve evde yalnızken dışarı bakınca bir korkuluk gördüğünü söyledi bildiği bütün duaları okuyup anca kovduğunu söyledi oturduğu yerde de sadece evlerinin bahçesi var ve korkuluk hiç yoktu. Musallat olmuş mudur nasıl başımızdan kovabiliriz ? Şimdiden teşekkürler