"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Otobüste oturduğunuz koltuğa göre kişilik analizi .

kristalangel

Kayıtlı Üye
Salford Üniversitesiden Dr. Tom Fawcett'e göre otobüste
tercih ettiğiniz koltuğa göre kişilik analizleri.

Eğer 2 katlı otobüste üst katın ön koltukları tercih ediyorsanız, "ileri görüşlü ve açık fikirli" birisiniz.

Eğer 2 katlı otobüste üst katın orta koltuklarını tercih ediyorsanız, "çevreyle fazla ilgilenmeyen" birisiniz.

Eğer 2 katlı otobüste üst katın arka tarafını tercih ediyorsanız, "asi ruhlu, kendi hayatına müdahele edilmesinden hoşlanmayan" birisiniz.

Eğer alt katın ön koltuklarını tercih ediyorsanız, "girişken, insanlarla ilgili, selamlaşıp konuşmasını seven" birisiniz.

Eğer alt katın orta koltuklarını tercih ediyorsanız, "bulunduğunuz mekanda hakimiyet kurmaktan hoşlanan" birisiniz.

Eğer alt katın arka koltuklarını tercih ediyorsanız, "kendini önemli hissetmeyi seven" birisiniz.

Eğer hangi koltukta oturduğunuz sizin için önemli değilse, "başkalarına göre şekil alan" birisiniz.

Alıntıdır.

Dolmuş veya otobüse binmişsem.ön koltuğu tercih ediyorum.Tabi boşsa ama inişi rahat oluyor.Tek zararı dolmuş paralarını arkadan yolladıklarında şöföre verip üstünüde yolcuya geri verirken,kendimi muavin gibi hissediyorum.Duraklarda inecek varmı diye sormamak için güç tutuyorum kendimi:smash:

Dolmuş veya otobüse binmişsem.ön koltuğu tercih ediyorum.Tabi boşsa ama inişi rahat oluyor.Tek zararı dolmuş paralarını arkadan yolladıklarında şöföre verip üstünüde yolcuya geri verirken,kendimi muavin gibi hissediyorum.Duraklarda inecek varmı diye sormamak için güç tutuyorum kendimi:smash:

Ek ücret alsana arkadaşım o zaman :D Yardımcı muavinlik yapıyosun sonuçta :D

Ben ayakta giderim. Çok korktum şimdi umarım kişiliksiz değilimdir :)

Ah 2 katlı otobüste on koltukta oturmayı ne severdim :) Ankaradayken hep otururdumda kaldırdılar 2 katlıları

2 katlı otobüse rast gelinmiyor burda. Ama normal bir otobüse bindiğimde ilk yaptığım şey boş koltuk olup olmamasına bakmak. Çünkü boş koltuk bulmak bile mucize oluyor. Genelde boş bulduğum koltuğa oturan biriyim ama seçme şansım olduğunda en arka koltuğun önündeki tek kişilik koltuk favorimdir :)

Ben katılmıyorum bu cümlelere.
Mesela ben iniş kapısına en yakın olan mümkünse tekli koltuklara oturuyorum. Sağ, sol taraf da farketmiyor. Çünkü beklemekten nefret ediyorum, durağanlık öldürür beni. Hızı, hızlı düşünmeyi, hızlı davranmayı, hızlı yaşamayı seviyorum.
Mesela sırf o yüzden, satrançı sevmeme rağmen ve iyi oynayabilmeme rağmen, yavaşlığından dolayı asla oynamak istemiyorum çünkü beklemeye tahammül edemiyorum. Mesela tavla olayı daha zevkli ve heyecanlı geliyor.
Genel anlamda sabırsız değilim ama işte bu tarz şeylerde çok sıkılıyorum.
Mesela asla otobüsün üst katına çıkmam. Aşağıda ayakta durmayı tercih ederim :)
Üst kat için bir de yangın merdiveni yaparlarsa iş değişir tabii :)

Geri