"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oruç Duaları ( Geri Çevrilmeyen İstek Duası)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HELYUSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HELYUSA

Banlı Kullanıcı
  • Abdullah bin Abbas rivayet etti : Hazret-i Peygamber oruç bozulduğu zaman bunu okurdu : (Allahümme leke sumna, ve ala rızkıke eftarna, fetekabbel minna entes semiul aliym.)

• Abdullah bin Ömer rivayet etti. Hazret-i Resulullah buyurdu: Oruçlu olan bir kimse için bir dua vardır ki,onu okuyup Allahtan ne isterse geri çevrilmez: ( Allahümme inni es'elük bi rahmetikelleti vesiat kulli şey'in en tağfireti.)

ilk basta bir yazi var diyorki oruc bozulursa derken yani iftarda mi oruc u acarken mi demek istedi arkadas.... Emin olmak icin soruyorum...

Sevgilerle
Selam ve dua ile

anlamını neden yazmadın? anlamını bilmeden sırf okumak için okuduğunuz dualar kabul olur mu sanıyorsunuz? bir allahın kulu da sormamış garip

Anlamını yazarsanız sevinirim bir de duayı okuyup dileğimizimi söylüyoruz bu kadar mı?

ben uyguladim... insallah dilegim olacak.. Arkadaslar bir de dualari arac olarak kullanmayalim.. Hep bir cikar icin icin bir sey yapilmaz ki ama.. Namaz kilmaya mecburuz oruc tutmaya da.. Dilegimiz gercek olacak deseler su namazi kilin deseler namaz kilmadiginiz halde dileginiz icin namaz kilmaniz namazi ve Allah u tealayi kullanmak olmuyormu!!! En iyi dua hadislerdeki gibi Iki cihanda da afiyet istemektir...Gerisi ALLAH in izni kendiliginden gelir.. biraz daha secici samimi ve iffetli davranmaliyiz....
Selama ve Dua ile---

Geri