Ortak Enerji ve Rehberlik Arayışı: Bir Coven'e Katılmak İstiyorum

MagnusPierro

Kayıtlı Üye
Merhaba Mabet Üyeleri,
Bir süredir ezoterizm, okültizm ve özellikle witchcraft (cadılık) üzerine bireysel araştırmalar yapıyorum. Teorik okumalarımı ve temel pratiklerimi belirli bir seviyeye getirmiş olsam da, bu kadim yolda tek başına ilerlemenin bir noktada eksik kaldığını hissediyorum,belkide nerden başlayacağımı tam olarak bilmediğim için.

Bu konuyu açmamdaki temel amaç; enerjilerin birleştiği, bilgi paylaşımının güvenle yapıldığı bir coven (cadı meclisi) çatısı altına girmek ve benim gibi bu yola baş koymuş diğer cadı adayları ile birlikte kolektif bir bilinçle ilerlemektir.
Bu süreçte öncelikli hedeflerim şunlardır:
  • Rehberlik ve Mentorluk: Yolun başında biri olarak, deneyimli cadıların/ustaların rehberliğine, yönlendirmelerine ve tecrübelerine derinden ihtiyaç duyuyorum.
  • Ortak Pratikler: Ritüelleri, majikal çalışmaları ve enerji çalışmalarını tek başına yapmak yerine, uyumlu bir çember içinde senkronize şekilde gerçekleştirmek.
  • Bilgi ve Deneyim Paylaşımı: Yanlış bilinen doğruları ayıklamak, uygulamalarda geri bildirim almak ve birbirimizin gelişimine destek olmak.
Witchcraft'ı sadece bir heves olarak değil, bir yaşam disiplini ve spiritüel bir yolculuk olarak görüyorum. Saygı, gizlilik ve majikal etik kurallarına son derece önem veririm.
Eğer halihazırda aktif olan ve yeni üye kabul eden bir coven varsa, ya da benim gibi bir araya gelerek yeni bir oluşum/çalışma grubu kurmak isteyen ciddi cadı adayları mevcutsa bu konu altından veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirler.
Yolumuza ışık tutacak rehberlerin ve yoldaşların geri dönüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgi ve Işıkla.

İlk defa bir foruma katılıyorum. Umarım kurallara aykırı veya yanlış yere açılmış bir konu olmamıştır. Eğer bir hata yaptıysam şimdiden yönetici arkadaşlardan ve tüm üyelerden özür dilerim.

Özel mesajlar kapalı sitede. İletişim bilgileri vermek yasak. Yani buradan coven kurmak ya da katılmak zor. Zaten Türkiye'de coven'a katılmak ya da kurmak zor. İnternette araştırırsan uluslararası covenlar var. İstersen onlara bak. Ya da başka forumlar, başka platformlar arayabilirsin bunun için. Oradada genelde bir covena alacaklarını zannetmiyorum çünkü onların da resmi olarak bir covenı yoktur büyük ihtimalle. Sadece majisyen/cadı arkadaşların olur, tam bir coven olmazsınız. Yine de covena da denk gelebilirsin.

Kendi gözlemim șu şekilde. Covenlar biraz daha doğal bir süreç içinde oluşuyor. Yani coven bulayım bugün katılayım diye düşünmek çok anlamlı değil. Yıllar içinde deneyiminiz arttıkça çevrenizdeki cadılar da artıyor ve ister istemez kendinizi bir covenda buluyorsunuz. Uzun bir zamandır paganizm ve satanism arasında gidip gelen bir dini görüşüm olmuştu, hala kendimi satanic pagan olarak tanımlarım. Cadılık ve ezoterizm üzerine de eğilmeye başladıktan sonra gerçek hayatta da cadılarla tanıştım ve çok güzel dostluklar edindim. Şimdilik bir coven'ım var diyemem, hepimiz yüksek çoğunlukla bireysel çalışmalar yapıyoruz. Çünkü bir noktada pratik etme şekliniz de önemli. Müslüman cadı bir arkadaşım var, çok değerli çok bilgili bir insan. Ama onun pratiğiyle benim pratiğim uymuyor doğal olarak ve birlikte çalışamıyoruz. Yapay coven'ların işlevselligi biraz tartışılır oluyor ve gerçekten işleyen bir yapay coven kuran cadılar da herkese açık yerlerde bundan bahsetmiyor. Yine tek çözümü cadılıkta ilerlemek ve gerçek hayat ilişkileri kurmak. Șu an ortaçağda, cadıları yakan insanlar arasında yaşamasak da büyüye ve cadılığa bakış yine bir hristiyanlık öncesi kuzey toplumu kadar açık fikirli değil mesela. Ya da türkler mogollar gibi eski siberya toplumlarındaki gibi açık açık insanlara yardım eden șamanlarımız çok az. İnsanlar tanıdığının tanıdığı vasıtasıyla iletisim kurabiliyor. Bir de toplumumuzda çoğu büyücü müslüman ve çok da farklılıklara saygılı degiller maalesef. Benim şansıma hep açık fikirli, saygılı insanlar denk geldi ama tanıdığım pek çok cadının ve majisyenin müslüman büyücülerle kötü deneyimleri var maalesef. Onlardan farklıysanız asla kabul etmek istemiyorlar. Büyücülük çok nadir, onun içinde cadılık ve islam dışı dinlerin maji pratiği daha da nadir. O sebeple çok uzun bir süre içe dönmek, bireysel çalışmak durumunda kalıyorsunuz. Bunun da katkısı ayrı ama komünite hissi bambaşka. Yavaş yavaş edinilen bir şey. Çok sabır gerek, cidden insanı sınayan insanlarla da karşılasıyorsunuz. Tüm majisyenler ve majiyle ilgili insanlar sandığımız kadar zeki veya iyi olmuyor. Zamanla hepsini eleye eleye güzel bir çevre oluşuyor. Size de başarılar dilerim. Bir de unutmadan tanrınız tanrıçanız kimse onlardan da destek isteyin. Cidden yardımcı oluyorlar

Yurt dışı Web tabanlı linklerde sizin arayışınıza göre kişiler var çıkıyor onları araştırın tavsiyem Burdaki formlarda kaynakların çoğu araştırma alıntı üzerine konulara bakın fark ederseniz başarılar diliyorum ömür boyu bitmeyecek bir yolculuk bu .

Geri