shado
Banlı Kullanıcı
Merhaba.olumsuzlukdan çok fazla etkileniyorum.kendi yaşadiğim olumsuzluklardan değil insanların yaşadiklarindan.örneğin haberleri izleyemiyorum hasta çaresiz insanlar ,kan donduran cinayetler ,acı çeken masum çocuklar ,savaşlar midemi bulandiriyor.ciddi anlamda bütün gün bunları sorguluyorum.bu eşitsizliklerin karmaşanin içinde yaşamak beni öldürüyor..acimasiz hirsli insanlardan çok korkuyorum.her gece çaresiz ve korunmasiz olan insanlar için dua ediyorum.bütün bunlar yaşanirken nasil rahat uyuyabiliyoruz.savaşlar açliktan ölen insanlar için kendimi suçluyorum.Evet savaşi ben başlatmadim ama durdurmak için hiçbir şey yapamiyorum.Aptal zenginlerden nefret ediyorum onlar bu kadar aç gözlü zevk düşkünü olmasalar (genelleme yapmakdoğru olmaz) belki diğerleri için daha iyi koşullar sağlanabilir.Benim ya da bizim yaptiğimiz doğru nedir bize bu koşulları sağlayan bizi o insanlardan ayiran bilemiyorum.keşke capilatalizm olmasaydı.materyalist insanlar olmasaydi .uçurumlar bu denli büyük olmasaydi.sorunuma gelince fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.