"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

olumsuzluklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shado

Banlı Kullanıcı
Merhaba.olumsuzlukdan çok fazla etkileniyorum.kendi yaşadiğim olumsuzluklardan değil insanların yaşadiklarindan.örneğin haberleri izleyemiyorum hasta çaresiz insanlar ,kan donduran cinayetler ,acı çeken masum çocuklar ,savaşlar midemi bulandiriyor.ciddi anlamda bütün gün bunları sorguluyorum.bu eşitsizliklerin karmaşanin içinde yaşamak beni öldürüyor..acimasiz hirsli insanlardan çok korkuyorum.her gece çaresiz ve korunmasiz olan insanlar için dua ediyorum.bütün bunlar yaşanirken nasil rahat uyuyabiliyoruz.savaşlar açliktan ölen insanlar için kendimi suçluyorum.Evet savaşi ben başlatmadim ama durdurmak için hiçbir şey yapamiyorum.Aptal zenginlerden nefret ediyorum onlar bu kadar aç gözlü zevk düşkünü olmasalar (genelleme yapmakdoğru olmaz) belki diğerleri için daha iyi koşullar sağlanabilir.Benim ya da bizim yaptiğimiz doğru nedir bize bu koşulları sağlayan bizi o insanlardan ayiran bilemiyorum.keşke capilatalizm olmasaydı.materyalist insanlar olmasaydi .uçurumlar bu denli büyük olmasaydi.sorunuma gelince fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

"Bu devirde biraz duyarlı olanın vay haline" Dünyanın bilenin tarihi boyunca hep savaş, açlık, haksızlık olmuştur ve olmaya devam edecektir. Dünyanın daha yaşanılır bir yer olması için yapabileceklerini yapmak ve değiştiremeyeceklerimiz için olanı biteni kabullenmek, olumsuz etkileri çok oluyorsa haberleri izlememeni tavsiye ederim.

Haberler,çocukların başına gelenler,cinayetler vs.vicdanı ve aklı olan herkesin midesini bulandırır.Ettiğiniz dualarınız ve bu denli hassas duyarlı olmanız erdemli bir insan olduğunuzun göstergesi.Ama tabi çokta kafanıza takmayın,ruh sağlığınızı etkileme boyutuna getirmemeye çalışın.İnanın bazı şeyler her ne kadar farkında olsakta düzelmiyor.Sizin ,benim,üç beş kişinin farkındalığı yetersiz malesef,kökten değişmeli,dünya değişmeli bunun için.Bunu düşündükçe zincir gibi başka bir problemi getirir ve işin içinden çıkılmaz hâl alır.Üç maymun....arada yapacağımız bu, mecburi ve kaçınılmaz ne yazık ki..
Bir de her zengin aptal değildir:):):) İyi forumlar.

Yazdığınız şeyler vicdan temalı.. Çoğu insanda var. Ama bu kadar kendinize dert etmeniz duyarlılıktan öte bir şey. Örneğin; geçmiş yaşamınızda bir savaşın ortasında fakirce yaşamış olabilirsiniz. Bu da sizi şimdiki yaşamınızda bu kadar etkiliyor olabilir. Geçmiş yaşam şifalandırması öneririm.

Geri