Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese öncelikle merhaba lütfen linçlemeyin ama yeni yeni wiccaya olmaya başlamış eski bir müslüman biri olarak kafama 2 şey takıldı
1 ölümsüz olma ihtimalimiz varmı gerçekten sizcede ölüm çok gereksiz değilmi
Herkese öncelikle merhaba lütfen linçlemeyin ama yeni yeni wiccaya olmaya başlamış eski bir müslüman biri olarak kafama 2 şey takıldı
1 ölümsüz olma ihtimalimiz varmı gerçekten sizcede ölüm çok gereksiz değilmi
Yerçekimi ve fizik kurallarına göre ölüm bizim için kaçınılmaz gerçek ruh olarak indik cisimlendik ,bedenlendik yukarda yaptığımız anlaşmaya göre beden formumuz zamanı geldiğinde sonlanacak .necromany konularına bakın ruh sadece bedensiz iletişim kuruyor ;ben zombi efsanesine inanmıyorum yaşam formu bitmiş beden ölüdür .ölüm yok olmaktır başka açıklaması yoktur.geçen bir uygulama da sildim o uygulamayı çok absürt buluyorum ama mantıklı bir paylaşım gördüm ölenler geri dönseydi mezarlar açık olurdu Buda farklı kabulleniş olmuş bir yıldan sonra kabule geçiliyor her ölüm için bir ruhsal anlaşma sebep olduğu söylenir bazı kaynaklarda bunu kabul edip yaşayacağız.