"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ölümden Sonra Hayat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nurumm

Kayıtlı Üye
Çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insanı kaybettim.Zaman zaman ölüm aklımıza geliyor evet de böyle yakınen olunca ne yapıyor,keyfi nası,ne durumda gibi bi takım düşüncelerden kendimi geri koyamıyorum.Çok çok iyi ve çevresi tarafından da çok sevilin biriydi.Ölümünün arkasından Yasin ve Tebareke Surelerini okudum defnedilmeden önce gayet rahattım.Gece yatsıdan sonra tekrar okumak istedim okudum evet ama bilmiyorum yorgunlukla alakası varmı ama toplam 5 dakika mı almayacak bişeyken bi 20 dakikada zor okudum bitirdim.Nedenini bilemedim.

Ben de yakın vakitte sevdiğimi kaybettim. Çok ağır oldu benim için. Geçmeyen bir acı hakim.
Ölüm sonrası, karma, reenkarnasyon, bilinç, ruh, vs... konularına yöneldim.
Gittiği yerde huzur dolu olduğunu hissediyorum.

Sabır ve katlanma gücü diliyorum size...

Aaaaa çok şaşırdım cevabınıza @Absoluta Virtute hiç böyle aklıma gelmemişti.gece geç vakit okumam ve ilk gecesi olmasının rolü olabilir mi bunda? Sonraki akşamlarda yada gün içinde yine yaptım duamı gayet rahattım.Çok üZüldüm o gün çok ağladım yaşadığımız yerden uzak bi yere de defnedilmişti.Ona faydam olduysa uzamasında sakınca yok 🤲

Geri