shado
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar ,ne zaman çok yüksek bir bina görsem kendimi o binadan aşağıya attığımı hayal ediyorum ve bu beni heyecanlandiriyor.Kendimi bi an da otomobillerin önüne attığımı hayal ediyorum.ölüm aklıma geldiğinde rahatliyorum beni hiç korkutmuyor aksine bu dünyadan kurtulacağim için seviniyorum.Gecen her günde ölümümü ertelediğimi düşünüyorum hiç bir şey beni heyecanlandirmiyor para başari bir seylere sahip olmak akliniza ne gelirse.Aradığım cevapları burada bulabileceğimi düşünmüyorum.insanların acısını içimde hissediyorum.Bu gereksiz rekabette yer almak istemiyorum artık.Geleceğe dair plan yapmiyorum çünkü bunu çok gereksiz buluyorum her şeyden siyrilmak istiyorum. Hayatımı degistirmek istemiyorum her şey çok anlamsiz geliyor sadece düşünmek istiyorum bu da beni bir yere götürmüyor.insanlari sadece izliyorum gerçekten çok komik görünüyorlar sonra ben burada ne yapıyorum diyorum her şey bu kadar basit olamaz aklımı oynatacağim acaip bir bosvermislik var üzerimde kendime dair.Aklınıza gelebilecek her türlü ölüm şeklini düşünüyorum.Çok büyük bi bilgi açlığım var belki maneviyatta.Bunu gidermek için bir yerden başlasamda devamını getirmiyorum çünkü getirmek istemiyorum.Her şeyi sorguluyorum.Kendimi buraya ait hissetmiyorum.Ruhumu özgürlestirmek istiyorum.öneriniz ne olur duymak isterim .icimdekileri paylaşmak istedim.Teşekkürler.