Yesil Cingene
Kayıtlı Üye
Arasınlar boşver
herkesin mantığı da inancı da düşüncesi de herşeyi kendine. Ancak aynı frekanstaysak tartışabiliriz fakat aynı frekansta olmadığımız biriyle tartışmayı uzatmak sadece zaman kaybı olur.

sevgili yeşilçingene ruhun ispatlandığı falan yokArkadaşımız herhalde realist olucam diye realiteden kaçıyor farkında değil. Valla ben inanıyorum, dini inancım da var bilimsel olarak da kanıtlanmış bişey zaten, ne diye kasayım ki kendimi yok efendim ruh diye bişey yokmuş diye.. Amaan herkes bişey diyo. Hadi şimdi 2 kere 2 5 de buna da mı inanayım. O sizin kendi fikriniz tabi Yaman arkadaşım saygı duyarım da, bizim ruha inancımızı yadırgarsanız ben de sizin bu inancınızı yadırgarım. Hak doğuyor..
arkadaşım doğru olanda budur zaten mantıksız olan şeye neden itimat edeyim ?Öyle.Bende kendisine bunu anlatmak istedim ama dinlemiyorlar ki.Herseyde bir mantik ariyorlar.
sevgili yeşilçingene ruhun ispatlandığı falan yokrealist olmak ruha inanmaksa realizm kavramını incelemen gerekir
Öyle.Bende kendisine bunu anlatmak istedim ama dinlemiyorlar ki.Herseyde bir mantik ariyorlar.
Ruhun varligina yoklugunua tartismak anlamsiz yaman.Creepa ve yesilcingene dogru söylüyor.Hicbirseye inanmayablirsin bu senin kisisel tercihin ama sunu unutmaki mutlaka her canli ölümü tadacaktir,belki sonrasinda ruh ve madde hakkinda sahip oldugumuz düsünceler degisecektir belkide herseye ragmen herseyi inkar etmeye devam edecegiz.
babam 4 yıl önce vefat etti ben de onunla irtibata geçebilir miyim ?
Ben, ölmüş insanların tekrar bu dünya ya gelmesini reankarnasyona bağlıyorum açıkcası.. İster katılın ister katılmayın.
Gergef, sormuşsun vefat eden babamla irtibata geçebilirmiyim diye.. Geçme şansın var aslında, ruh çağırma olaylarına bakabilirsin belki işine yarar.
Ben, ölmüş insanların tekrar bu dünya ya gelmesini reankarnasyona bağlıyorum açıkcası.. İster katılın ister katılmayın.
Gergef, sormuşsun vefat eden babamla irtibata geçebilirmiyim diye.. Geçme şansın var aslında, ruh çağırma olaylarına bakabilirsin belki işine yarar.
Arkadaşlar gerçek bir ruhu çağırmak kolaymıdır.Bu medyumluk yeteneğine sahib olan ehli kişilerin işidir.Yanlışlıkla karşınıza farklı varlıklar çıkabilir ve geri dönüşü olmaz.Deneyiminiz yoksa bulaşmayın.Ehli olanın işidir bu.
İyi forumlar dilerim.