Garipbirk
Kayıtlı Üye
Geçenler de çok sevdiğimiz bir aile dostumuzu kaybettik çok talihsiz bir olay oğluyla tek yaşayan biri idi. Sabah oğlu okula giderken uyuyor zannetmiş babasını akşam geldiğinde öyle bulunca.. Neyse başı sağolsun. Yani ceset 24 saat kadar evde kalmış malesef çünkü geceden ölmüş kalp krizi. Duyduğumuz anda apar topar gittik biz gittikten 2 bucuk saat sonra ceset alındı görevlilerce ve tüm gece evde durmamız gerekti bir kaç kişinin onlardan biride bendim. Kendisini evde gördüm sürekli önümüzden arkamızdan sağdan soldan yürürken ve duyabildim tabiki insan içinde bir tepki vermedim bu olayı daha önce 2 kez mezarlığığa gittiğim dede yaşadım kaynaksız ağlamalar gülmeler yada çığlık lar konuşmalar yakınları ziyarete gelince onlarla konuşan ruhlar. Psikolojik anlamda böyle bir problemim yok diye biliyorum çünkü ölü yada cenaze yada mezarlık ta bulunmadığı sürece duyup gördüğüm hissettiğim şeyler felan yok. Bu durumu sormak istedim neden diye korkmuyorum böyle şeylerden de acaba neden ben yada böyle başkaları da mutlaka vardır herhalde?
Hissettiğim şeyler yokderken yani tabiki var bir çok anlamda yetenek yada tanrı vergisi diyebilirim de ölü ler le alakalı bir iletişimim söz konusu değildi
Hissettiğim şeyler yokderken yani tabiki var bir çok anlamda yetenek yada tanrı vergisi diyebilirim de ölü ler le alakalı bir iletişimim söz konusu değildi