Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelen ruh değil cindir. Ama düşük kademeli cinlerdendir. Bu çalışma ypılır ama şunu unutmayın cinleri yalancıdırr. Sizin aklınızı okuyarak hareket ettikleri çok olur. Ondan dolayı kesin doğrular için bu seansı yapmanz gereksiz.
Ayrıca bu seansın adı kuaja tahtasıdır. Çağırmak için okunacak dualar vardır.
Çağırmak için okunacak dualar olduğu kadar göndermek içinde okunacak dualar vardır.Bunları öğrenmeniz gerekmektedir.
yıllarr önce 3 kişi bunu denemiştik fincanın içine 3 ihlas 1 fatiha okumustuk..
ben geldiğine inanıyorum ama saçma sapan kelimeler çıktı ortaya ki bunlar genellikle benim kafamdan geçirdiğim kelimelerdi o zamanlar düşünce gücümden etkilenebilceğini düşünmüştüm tabi cinler hakkında bir bilgim yoktu geleni dedemin ruhu sanıyordumarkadaşlardan biri ciddi bir panik atak geçirdi ve 1 sene tedavi olmak zorunda kaldı bende bir daha denemedim..
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu tehlikeli bir iş bu konuda baya yenetnekli olanlar yapmalarını tavsiye ederim çünkü eğlence amacı ile yapıpta başlarına kötü şeyler gelen arkadşlarım oldu
hayatını mahveder. Psikolojik olarak çökersin. Ve ben böyle devam edersem musallat olacaklar O yüzden düşünmemeye ve tek kalmamaya dikkat ediyorum... Milletin içinde gelecek halleri yok heralde