deadlyenes
Banlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm. Arkadaşlar bildiğiniz kolay bi ölü çağırma yöntemi varmı ? dedemi çok özledim onu çağırmak istiyorum
Bildiğiniz bi yöntem varsa yazarmısınız? Şimdiden teşekkürler.

allah iyiliğini versin demirÖlü dedenizin ruhu sizin tarafınızdan çağrılmak istiyor mu peki?
5.titreşim seviyesi derken?uyguladığın bir çalışmamı.biraz bahsedersen sevinirim.Dedende rüyanda görüşebilrsin bu daha mümkün uyuduğumuzda 5. titreşim seviyesinde onun ruhu ile yanındaymış gibi görüşüp izin dahilinde bazı sorularına cevap verebilir.
iyide sevgili biard mümkün değil demişsiniz o zaman otomatik yazma nasıl mümkün olabiliyor.Siz müslümansınız anladığım kadarıyla. Müslümanlıkta bu mümkün değil ancak rüyalarda berzah alemine gitmek için yöntemler var. Araştırmanız gerekecek ben bilmiyorum. Bir de otomatik yazma diye bi medyumluk türü var ama bu da yeni başlayan biri için yine tehlikeli.
Lütfen gerçekliği olmayan bilgileri öne sürüpte kişileri yanlış yönledirmeyiniz.Lanetlenmek diye bir şey yok.onu cagırmaya kalkarsanız onu lanetleyebilirsiniz yani cennetten cehenneme atabilirsiniz onu sakın öyle yapmayın siz istedikce zaten rüyanıza gelir hemde doğal sekilde
1.Müslansan şeytan la ne işin var şeytanla diye sorarlar adama ?2.Lanet diye bi kavram yok müslamanlıkta paganlıkta geçer o da çok farklı bir konu. 3.Esaslığı olmayan yorumlarla insanların aklını bulandırmayınmüslüman olup şeytan cagırırsanız lanetleniyosunuz ama ?
Müslüman olupta şeytan çağırmakla ruhu çagırma denemeleri arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz siz ? Ne aalaka? Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat net düşüncelerinizi yazmadan evvel araştırıp öğrenmeyi deneyin.Bildğinizi doğru sandığınız şeyler sadece sizin doğrunuzdur .Biraz google yazın bir kaç kitap okuyun o da olmadı işin ehli olanların fikirlerini araştırın sonrasında fikirlerinizi beyan cesaretinde bulunun.müslüman olup şeytan cagırırsanız lanetleniyosunuz ama ?