"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ölmeden önce yapmanız gereken 3 şey ne olurdu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Exeron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bucket list gibi mi ;)
Okyanus araştırmaları yapan bir gemide dalmayı da becerebilen aktif bir üye olarak takılmak isterdim bir süre için mesela. Ki başlangıç olarak dalış dersleri almaya kararlıyım kısmetse.,

Dağcılık bir başka yapmak istediğim şey ama ona uygun ortam yaratmak şimdilik sorun, ama bakalım...Kısmet ;)

Bir de şimdi balkonumu çiçeklendirmeye çalışıyorum hayal ettiğim hale gelse iyi olur ben ölmeden evvel :D

Şimdilik bu kadar, bunları yapayım yeni bir listeye geçerim sonra

süper lotoda bu gece 6 bilen olmayı çok isterdim. bütün kalbimle.

bu paraya sahip olursam ihtiyacım kadarını ayırıp kalanını insanlara hizmet eden bir vakfa emanet ederdim.

salih imanlı ve iyi yaşamış iyi anılan biri olarak ölmek isterdim.

çok yüksek bir dağ tırmanışı yapmayı isterdim :) bir boğanın beni kovalamasını isterdim ve son olarak uzaya çıkmak isterdim bu benim hayalim :) bir gün çıkarım inşallah :D

çok yüksek bir dağ tırmanışı yapmayı isterdim :) bir boğanın beni kovalamasını isterdim ve son olarak uzaya çıkmak isterdim bu benim hayalim :) bir gün çıkarım inşallah :D

İlahi çok komik ya boğanın kovalaması mı..Aslında tam zamanı o gün bu gündür kurban bayramı standartlarında bir durum.Hemen satış alanına gidin değil bir boğa birkaç boğada kovalayabilir :) bu fırsat senede bir geliyor ha

1-En yakın arkadaşımı ikna etmek.Canım sıkılır benım orda.

2-Böyle bir konu açmak

3-İnsanlara yukarıda yazan şeyleri yapmaları için ölmemeleri gerektiğini anlatmak.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Ölmeden önce şu üç şeyi yapardım.
1 - Bu konu hakkındaki görüşümü yazardım.
2- Cevapla butonuna basar çayımı yudumlardım.
3- Son olarakta yazdığım iletiyi sayfada tekrar okurdum :D

Çünkü hala ölmedim. demekki yapacağım daha çok sey var. .
Ama son nefesimde Kelime-i Şehadet getirirdim inşaallah. .

Vakit geldiyse yapacak şey de kalmamış demektir.
Diyorsanız ölmeden önce .Yapacak şey çok ; öleceğimizi bile bile hala durmuyormuyuz zaten..?
Bu soru beklenen cevabından önce bir farkındalık sorusu oldu :)

Yapılması gereken çok üç şey var fakat ölmeden yapmalıyım yapacagım yapıyorum o üç şeyi dediğimiz çok az şey..

Ölmeden önce yapmam gereken önemli hiçbirşey yok.
Düz insanım ya ben.

Diyelim ki gecenin bir vakti canım makarna yemek istedi.
Yarın yaparım diyince yarına bırakmayıp gecenin 3 ünde
o makarna yaparım yani.

Düşünce sevgiyi sunma konusunda ise daha da aceleciyim.
İçimden birisini sevdiğini söylemek gelsin derim.
Düşüncelerimi de paylaşmak isterim. Şeffaf ve düz insanım ben.

Tabi bu kadar açık,dürüst ve şeffaf olmak herzaman iyi
tepkilere neden olmuyor.

Ancak ben saklayamıcak,ertelemeyecek kadar aceleciyim artık.

New York'a gitmek,
Çok yakışıklı bir erkeğin koluna girmek,
I'm Englishman in New York şarkısını bağıra bağıra söylemek.

ölmeden önce kırgın oldugum kavgalı oldugum herkezden ozur dılerdım ve saklamıs oldugum yalan soylemıs oldugum konuları acıklaga kavusturup rahat mevta olabılırdım :D

- Tanrı Dağlarında kımız içmek isterdim
- Bütün Türk coğrafyalarını görmek isterdim
- Son olarak birşey uğruna savaşırken ölmek isterdim

benim yapacağım pek bir şey yok şahsen.zaten niye bir şey yapalım ki. orada yok mu sanki. ya da niye her düşündüğünüzü anında söylemeyelim ki .vallahi ben her şeyi belirttim hayatıma .bir şey kalmadı.

Geri