Ölen kişiyi düşünmek

"Başınız sağ olsun. Yıllar önce benzer bir durumu ben de yaşadım. Her ne kadar ölüm nedeni ve koşulları farklı olsa da benim için de hayat durmuş, her yer kapkaranlık olmuştu. Uzun süre dayanılmaz bir acı çekmekle olanları kabullenememek arasında gidip geldim. Benim toparlanmam biraz vakit aldı ama yas sürecim yıllar önce nihayete erdi.
Lütfen kendinize zaman tanıyın. Kitaplarda veya sağda solda yazan 'şu kadar sürede iyileşmeniz gerekir' gibi kalıplaşmış sözlere pek kulak asmayın; çünkü herkesin acısı da duygusu da kendine hastır. İçinizdeki o sızı bir ömür boyu orada kalacak belki ama inanın bana, güneş sizin için yeniden doğacak."
Merhaba stares yaşamış biri olarak tavsiyeleriniz çok değerli hiç tanımadığım bir duygu acı içindeyim yaşayana kadar hiç bilmediğim durum beklenmeyen bir hastalık akabinde aniden kaybettik en ağır olanda bu hastalığı atlatırım ayağa kalkarım diyordu kendi hepimiz aynı umuttaydık o kadar garip duygu ki sanki hiÇ ölmemiş terk edilmişim gibi içimde kasvet acı çok ağır zor duygu kendime yabancılaştım sürekli ağlıyorum erken kalkan ben geç kalkıyorum insanlar dan uzaklaştım konuşmuyorum uyuduğu mezarlığın yolu semti bana acı veriyor bu dünyada güzel insanı kaybettim düzeleceğim böyle kalmayacak bu duyguyla yaşamayı öğreneceğim 😔tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Merhaba stares yaşamış biri olarak tavsiyeleriniz çok değerli hiç tanımadığım bir duygu acı içindeyim yaşayana kadar hiç bilmediğim durum beklenmeyen bir hastalık akabinde aniden kaybettik en ağır olanda bu hastalığı atlatırım ayağa kalkarım diyordu kendi hepimiz aynı umuttaydık o kadar garip duygu ki sanki hiÇ ölmemiş terk edilmişim gibi içimde kasvet acı çok ağır zor duygu kendime yabancılaştım sürekli ağlıyorum erken kalkan ben geç kalkıyorum insanlar dan uzaklaştım konuşmuyorum uyuduğu mezarlığın yolu semti bana acı veriyor bu dünyada güzel insanı kaybettim düzeleceğim böyle kalmayacak bu duyguyla yaşamayı öğreneceğim 😔tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Starss'ın bunca yıl sonra hala gözleri dola dola 'özlüyorum' demesine şahit biri olarak şunu eklemek istiyorum : Arkadaşım çok haklı, acının zamanı yok. Yasın süreci var fakat özlemin süresi sonsuz. Size yazdığı yorum bile onu yıpratmıştır eminim, görünce dayanamadım. İkinizde mutlu olun 🌷

Geri