kızımızdizel
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 4 ay önce hayatımın aşkını kaybettim
Hala kendime gelemiyorum. Tek istediğim bir an önce ölmek, her gün Allah a yalvararak uyuyorum. Ve şunu hissediyorum Sanki O da benim yanına gitmemi istiyor. Çünkü o benim ufacık bi acı çekmeme dayanamazdı ve şu an hayatım bitmiş durumda. Ve bu benim elimde değil istesemde iyi olamıyorum. Dayanamıyorum artık O nun nefes almamasına. Bu bambaşka bi acı anne baba kaybetmektende öte. Kimsenin başına gelmesin dilerim. Bir anda hayatınız siliniyor. Ve şunu sormak istiyorum hissettiklerimin gerçek olma ihtimali nedir bi fikriniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca rüyalarımda da mesajlar veriyor. ''Sen benim yanıma gelmek istemiyor musun?'' vb şeyler söyledi. Ama ilk 1-2 ay içinde görmüştüm bu rüyaları. Ve hep üzgündü
genelde suskun ve düşünceliydi.. Bi rüyadada 'Aşkım sen ölmüştün.. ama nasıl olur?'' diye sorduğumda ''Oluyor bazen böyle şeyler'' diyip kafasını eğmişti gözleri dolmuştu
Artık görmüyorum bu rüyaları ama sanki beni istiyor gibi hissediyorum. Ben de gerçekten ölmek istiyorum ama intihar etmekle ya bi çıkmaza girersem.. ya O nu bi daha bulamazsam diye korkuyorum.. Gerçi burda daha beter sıkışıp kaldım.. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.. Teşekkür ederim..