"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuyanada okunanada etkili nazar, büyü ve negatiflikleri kaldıran çalışma

Birine büyü yapıldığını veya nazar değdiğini mi düşünüyorsunuz? Yazacağım uygulamayı büyü olduğunu düşündüğünüz kişi sizden uzaktaysa bile yapabilirsiniz üstelik yaparken sizdede bunun gibi olumsuzluklar varsa geçecek. Ben bunu nerden aldım hatırlamıyorum fakat teyzeme anlattım o denedi kime yaptı bilmesemde ilk gün duaları okurken gözlerinden aşırı derecede yaş gelerek ağladığını ve üçüncü gün çok rahatladığını söyledi. Gelelim uygulamaya:

Malzemeler:

Saksıda toprak
Bir bardak su

Yapılışı:

İlk şart aptesli olmak ikincisiyse gece olması. Kıbleye dönüyoruz ve suya 21 kez ayetel kürsi , 21 fatiha, 21 ihlas, 21 nas, 21 felak okuyoruz burda yazdığım sırayla. 497 besmele çekiyoruz ve suyun tamamını saksıya döküyoruz. Bunu üç gece yapacaksınız hergün aynı saksıya dökün.
(Alıntıyı derleme)

Daha az önce kız kardeşim aradı gece bazı şeyler yaşamış. Büyü mü, musallat mı yoksa nazar mı değdi neler yapabilirim diye sordu. Az çok yardımcı oldum sonra siteyi açtım ve senin konun Pembekuvars. Allah yolunu daima açık etsin :) Kalplerin bir olması bu sanırım.

Hep bildiğimiz dualar olması güzel.Anlamı nedir diye düşünmüyoruz:).Okuyan herkese ve fransula'ya şifa olsun.

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Suyu döktüğümüz saksıdaki toprağa bir şey yapmamız gerekiyor mu?

şöyle bişey olur mu ...kişinin kendinde büyü var veya musallat durumu olmuş..o kişi kendi için okuyup bu işlemi yapsa yine faydasını görür mü

Kıbleye dönüyoruz ve suya 21 kez ayetel kürsi , 21 fatiha, 21 ihlas, 21 nas, 21 felak okuyoruz burda yazdığım sırayla. 497 besmele çekiyoruz ve suyun tamamını saksıya döküyoruz.
(Alıntıyı derleme)
Suya okunacak derken üfleyecekmiyiz? her dua ve besmele sayısı kadar tek tek mi üflenecek? Besmele sadece Besmele mi yoksa Euzü besmele mi olacak? başkası için yapıyorsak onun adına mı niyet edeceğiz? nasıl olacak?

Geri