URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Birine büyü yapıldığını veya nazar değdiğini mi düşünüyorsunuz? Yazacağım uygulamayı büyü olduğunu düşündüğünüz kişi sizden uzaktaysa bile yapabilirsiniz üstelik yaparken sizdede bunun gibi olumsuzluklar varsa geçecek. Ben bunu nerden aldım hatırlamıyorum fakat teyzeme anlattım o denedi kime yaptı bilmesemde ilk gün duaları okurken gözlerinden aşırı derecede yaş gelerek ağladığını ve üçüncü gün çok rahatladığını söyledi. Gelelim uygulamaya:
Malzemeler:
Saksıda toprak
Bir bardak su
Yapılışı:
İlk şart aptesli olmak ikincisiyse gece olması. Kıbleye dönüyoruz ve suya 21 kez ayetel kürsi , 21 fatiha, 21 ihlas, 21 nas, 21 felak okuyoruz burda yazdığım sırayla. 497 besmele çekiyoruz ve suyun tamamını saksıya döküyoruz. Bunu üç gece yapacaksınız hergün aynı saksıya dökün.
(Alıntıyı derleme)
Malzemeler:
Saksıda toprak
Bir bardak su
Yapılışı:
İlk şart aptesli olmak ikincisiyse gece olması. Kıbleye dönüyoruz ve suya 21 kez ayetel kürsi , 21 fatiha, 21 ihlas, 21 nas, 21 felak okuyoruz burda yazdığım sırayla. 497 besmele çekiyoruz ve suyun tamamını saksıya döküyoruz. Bunu üç gece yapacaksınız hergün aynı saksıya dökün.
(Alıntıyı derleme)