"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuduğumuz Ayetler yabancılar ( Gayri Müslüm ) Üzerinde Etkili Olurmu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yapılan çalışmalar,Okunan Ayetler Gayri Müslümler üzerinde tesiri nedir tacrübeniz varmı bu konuda

Arkadaşlar yapılan çalışmalar,Okunan Ayetler Gayri Müslümler üzerinde tesiri nedir tacrübeniz varmı bu konuda

Elbetteki etkili. Yaptığınız kişinin inancı onu etki etmede önemli değil. Önemli olan sizin kendi inancınıza uygun yöntemleri kullanarak yapmanızdır. Yani dini bütün bir müslüman olduğunuz için kabala yapamazsınız ya da pagan uygulamaları. Ama havass ile istediğiniz herkese etki edebilirsiniz.

Yani dini bütün bir müslüman olduğunuz için kabala yapamazsınız ya da pagan uygulamaları. Ama havass ile istediğiniz herkese etki edebilirsiniz.Katılıyorum size kardeş, bence bir müslüman müslümanca imanıyla yaşamalıdır.

Bende öyle düşündüm havas ilmi ile herkese ulaşırsın bir çok şey yaparsın

Yurtdışına çıktığımda birçok kiliseyi ziyaret ettim. Bazıları yüzlerce yıllıktı. Bu ziyaretlerim sırasında da her seferinde Arapça ve Türkçe dua ettim. Hatta (genelde hemen her eski kilisede bir kabir mutlaka bulunuyor) Hıristiyan ölmüşlerin ruhuna Fatiha okudum. Ve her seferinde büyük bir enerji akımı hissettim. Ayrıca bazı kiliselerde çeşitli duaların yazılı olduğu küçük dua kağıtları aldım ve okudum (İtalyanca, Latince) hepsinde de büyük bir enerji akımı hissettim. Enerji enerjidir. Tanrı birdir. Güzel dilekler güzel dileklerdir. Dünya için barış istediğiniz zaman bu gayrimüslümleri kapsamıyor mu? Evrensel barış dilediğiniz zaman bu tüm alemleri kapsamıyor mu?
Svg.

Geri