"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ögrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara büyü

Kayıtlı Üye
Bana yardım edebilecek birisi lütfen majileri ,büyüleri çok iyi bilen ,kendine güvenen birisinden bana bildiklerini ögretmesini ,rehber olmasını istiyorum.Lütfen yardım edin benimle iletişime geçin

buyu yaparsan cennete giremeyecegini biliyor musun ?
Bu söylediğiniz şey öylesine tartışmaya açık ki... Siz böle bir durumda cennete giremeyeceğinize inanırsınız; bir başkası cennete inanmaz. Bu durumda kişilere aradıkları soruların cevaplarını kendi inanç ve düşüncelerimizi göz önüne alarak cevaplayamayız. Yardımınızın dokunacağı bir şey varsa yardımcı olun. Aksi halde boşu boşuna yazılmış oluyor bu tip mesajlar...

arkadaşlar müslümanlıga göre yorumlarsam gidemem biliyorum kendi inancıma göre ayrı tabi ben sadece sizden yardım istiyorum hani ben ögretirim diyen gerçekten bilen kendine güvenen biri varsa yardım etsin lütfen yoksa arkadaşın dedigi gibi boş yere açılmış bir konu olur

sitemizde bu konuda destek verecek kimse bulunmadı için konuyu kapatıyorum.

not: kendi inançlarınızı lütfen başka kişilere empoze etmeye çalışmayın . burası inancın tartışıldığı bir platform değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri