Merhaba arkadaşlar. İsteğim şu. Aranizda büyü yapmayi bilen ve deneyen var mı. İşe yaradı mı? Ve yapabildiyseniz bunu bana öğretebilir misiniz. Ancak çıkabilecek sorunlara karşı korunma yollarını da söylemeniz lazim. Bu sitede sanki gerçekten büyü yapabilen biri yok gibime geliyor !!!! Özelde öğretmek isteyen var mi???
1- Büyü, uygulama vs. vs. alfabe öğretmeye benzemez. Önce sitede nedir ne değildir iyice araştırın. Bu iş dil öğrenmeye de benzemez. Hatta bazen sırf bazı uygulamalar için dil öğrenmeyi de kapsayan çok ciddi ve geniş bir konudur. Gerçek anlamda sadece bir ekolde büyücüyüm diyebilmeniz için, yaradılışınızdan gelen bir yetenek varsa 2 (iki) senede ancak pişme yoluna girersiniz.
2-Büyüde zaten korunma vs. vs. diye ayrılmaz, herşey bir bütündür.
3- Aramızda büyü yapmayı bilen yok sanırım, bu site de hayal ürünü zaten. Şuan aslında bu sitede değilsiniz, aklınız size oyun oynuyor.
4- Büyü bilmiyoruz ve yapmadık ki işe yarasın. Neden sordunuz ki böyle birşeyi?
5- Siz nasıl bir cin fikirli arkadaşımız çıktınız öyle? Hem dört ünlemle bu sitenin boş olduğunu, büyü uygulamaları veren ama aslında hiçbir şey bilmeyen yapamayan insanların doldurduğunu ifade edip, sonra da özelden öğretin bir demişsiniz.
6- Amacınız nedir? Daha 3 mesaj yazmışsınız, 3'ünü de ben aktifleştirdim. Bir de ne göreyim hemen çemkirmeye başlamışsınız. O halde üyelik amacınız negatif diyebilir miyiz?
Ben buradan gereken şeyi size söyledim, umarım anlaşılmıştır.
Hoşgeldiniz sitemize, kaliteli ve iyi forumlar dilerim.
GMPP Yönetim