arzuhal
Kayıtlı Üye
Ne demek istediğini daha da açabilir misin?
Kargalar hirsiz olur,degerli seylerinize dikkat edin,Hele birde parliyorsa hemen yürütürler,

Ne demek istediğini daha da açabilir misin?
kargalar hirsizlik konusunda turklerle yarisabilen tek canliir orda saka amacli dedim ama calabilirdeen iyi hirsizlardir arkadasim agzina gotururken sandevichini aldilar kactilar
Arkadaşlar ben Türk değilim. İmla hatalarım olmasıda bundardır. Siz hergün türkçe okuyup bir birinizle türkçe konuştuğunuz için size kolay gelebilir ama benim böyle bir lüksüm yok. 80% türkten daha iyi türkçe bildiğimi hiss ediyorum buda doğma büyüme türk olan birinin konuşma tarzlarını gördükten sonra böyle düşünmeme neden oluyor. Ben türkçe konuşmak ve yazmak anlamında ne 1 dersaneye nede bir kursa gitmedim. Tamamen kendi başıma öğrendiğim için küçük imla hatalarım muhakkak olacaktır. Hoş görünüze göre hepinize tşk ediyorum. Bundan dolayı site görevlileri forma gelip bişey yazma derse eğer, bunuda anlayışla karşılar site kurallarını bozmam. Herkese iyi sohbetler.
Şakasına dediğinizi biliyorum ancak lütfen bir daha Türkleri hırsızlık gibi yüz kızartıcı bir suçla itham etmeyin.