Obsede mi oldum?

akiira

Kayıtlı Üye
Merhaba forum. Bir süreç yaşadım size özet geçmek istiyorum ardından yaşadığım şeyi anlamlandırmak adına ne olmuş olabileceğini size sormak istedim.
Yaklaşık 1 ay önce yumurtalığımda daha önce hiç hissetmediğim bir ağrı hissettim ve bu iki gün sürdü. Ardından midem bulanmaya başladı. Başlarda bir şey dokundu sandım ufak ufak kendimi koruma kalkanı yaptıkça o gün içinde bunların durduğunu fark etmeye başladım. Ne zaman kendimi korumaya almadım o zaman tam da belirli çakra noktalarımda aslında böyle değişik ağrı ve bulantılar yaşadığımı anladım.
İlk sakral çakra ardından solar çakra ardından baş ağrısı.
Yakın zamanda işim başımdan aşkın çalışırken bir anda eski sevgilimin eşini düşünmeye başladım ve sadece şu şekilde düşünürken buldum kendimi; “bu kız melek gibi, tanrıça gibi, peri gibi, venüsün doğuşundaki afrodite benziyor, o bir afrodit?” ardından eski sevgilim aklıma geldi bir anda ve şöyle düşündüm “bu adam yunan tanrıları gibi”.. ardından fark ettim ki hiç insani bir özellik atfetmiyorum ikisine de. Nereden çıktı bu düşünceler bilmiyorum. Hemen orada gözlerimi kapadım ve bağ temizleme kesme yaptım ardından sakraldan beslenildiğini benim dişil yanımdan beslenildiğini hissettim. İkisiyle de bir bağ kesme yaptım. Sosyal medya hesabıma girdim ve bir baktım hikayeme eski sevgilim tarafından bakılmış..
şimdi hergün koruma yapıyorum
Sorum şu ben obsede olmuş olabilir miyim
Bir çalışma yapılmış olabilir mi çünkü sürekli insanüstü şeyler olarak düşündüm bunları sebepsiz.
Kendimi obsede etmiş olabilir miyim?
Ne gibi bir çalışma yapılmış olabilir düşünceleriniz benim için çok önemli.
Not: kendimi güçlü korumaya aldığımdan beri regl sancım bile hafifledi ve böyle saçma sapan noktalara ağrı girmedi bulantım olmadı başım dahi ağrımadı

Geri