Normal Insandan Cok Daha Gucluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnWorth

Kayıtlı Üye
Selamin Alykum arkadaslar. Sizle birsey paylasmak istiyorum. Icimde cok ozel bir guc var hissediyorum. Hayatimda hic sporla ugrasmamama ragmen bugun agirlik calismasi yaptim spor salonunda ve hic antrenman yapmamama ramen 5 yillik pro sporcularn kaldiramadigi agirliklarin cok daha fazlasini kaldiriyorum herkes benimle tanismak istiyor beni izliyorlar. Cok enerjigim ve gucluyum. Aklima birsey takildi bir arkadas vasitasiyla duydum indigo insan olabilirsin diye. Ruyamdada surekli kendimi ufo icinde goruyorum sizdenccevap bekliyorum indigo insan olabilirmiyim. Yasim 17

Selamin Alykum arkadaslar. Sizle birsey paylasmak istiyorum. Icimde cok ozel bir guc var hissediyorum. Hayatimda hic sporla ugrasmamama ragmen bugun agirlik calismasi yaptim spor salonunda ve hic antrenman yapmamama ramen 5 yillik pro sporcularn kaldiramadigi agirliklarin cok daha fazlasini kaldiriyorum herkes benimle tanismak istiyor beni izliyorlar. Cok enerjigim ve gucluyum. Aklima birsey takildi bir arkadas vasitasiyla duydum indigo insan olabilirsin diye. Ruyamdada surekli kendimi ufo icinde goruyorum sizdenccevap bekliyorum indigo insan olabilirmiyim. Yasim 17

şu indigo konusunu burada açma.Çok inanan kimse yok :) 4 - 5 türü olduğu söylenir.Ben de bi ara kendim için o ihtimal üzerinde durdum.Fakat şimdi kesin konuşamam.Abiler kızar bana :D :D

Burda fiziki güçden bahsediyorsunuz,İndigo çocukları ile ne alakası var anlayamadım.
İsterseniz bir indigo çocuklarını araştırın.

Burda fiziki güçden bahsediyorsunuz,İndigo çocukları ile ne alakası var anlayamadım.
İsterseniz bir indigo çocuklarını araştırın.

indigoların 4 türü bulunuyor.Bende kitabı var.Türlerden birinin de fiziki olarak normal insanınkinin üstünde bir güce sahip olduğu yazıyor.

Kaldırdığınız ağırlıklar için başarılar dilerim.Bir fitness sporu eğitmeni seviyesinde birisi olarak size şunu söyleyeyim
antremansız yapılan ağırlık çalışmalarında yağ bezesi oluşma durumu vardır.
Antreman ile ısındırılmayan vücutla yapılan aşırı ağırlık çalışmaları kemiklerde skolyoza kadar götüren sebeplere sonuç verebilirsiniz.
Kürek kemiği kayması fln cabası.Gelin o özel güçlerinizi yataklarda alçı içinde geçirmeyin :)

Yok süper kahramassin kaç kilo kaldiriyon sanki 300 kilo mu kaldirabiliyon ? Herşeyin altında bişey aaramayın ya

acaba ne yaptın merak ediyorum. 200 kg squat mı yaptın 300 kg deadlift mi yaptın? 150 kg bench press mi yaptın? güç dediğin budur. Egon ilgi istiyor olay bu sadece.

Böyle şeyler olur. Her şeyi doğa üstü şeylere yormayın. Yeri geliyor ben de 2-3 kişinin kaldırdığını tek başıma kaldırıyorum iş yerinde zayıf olmama rağmen. Ama mesela her kas grubum aynı şekilde gelişmemiş ki demek ki çoğu işte de başka insanlar daha fazla şey yapabiliyor. Senin dna sağlamsa zaten babayiğit bir adamsındır. Dna çok önemli zaten bu işlerde. Her ağırlık kaldıran indigo mu oluyor?

Gokdelenıde kaldırsan arkadasım yıne de ozel yeteneklerı olmayan bır ınsansın. Bende gecen bırının usta oldugu konuda onun gormedıgı bır yolu kesfettım ve bu ona yardımcı oldu dıyelım ben burada double super zekamı oluyorum. Tabı kı hayır bu sadece basarıdır. Altında yatan ıse bana gore yasının verdıgı enerji olsa gerek. Bende hareketlıyım mesela duvarlardan felan atlamayı severım. Usain Bolt gelsin engelli atlamada kapışalım mı dıyeyım.

9
Gokdelenıde kaldırsan arkadasım yıne de ozel yeteneklerı olmayan bır ınsansın. Bende gecen bırının usta oldugu konuda onun gormedıgı bır yolu kesfettım ve bu ona yardımcı oldu dıyelım ben burada double super zekamı oluyorum. Tabı kı hayır bu sadece basarıdır. Altında yatan ıse bana gore yasının verdıgı enerji olsa gerek. Bende hareketlıyım mesela duvarlardan felan atlamayı severım. Usain Bolt gelsin engelli atlamada kapışalım mı dıyeyım.
Çok acımasızsın Ori.;)

Adamı iyi eziklemişsiniz alt tarafı bir soru sormuş.

KImseyı ezıkledıgımız yok. Bız yardım etmeye calısıyoruz. Arkadasımız daha genc ve yol gostermeye calısıyoruz. Aradakı agzımdan kacan kelımeler ıcınde arıyeten ozurumude dıledım ama gayet acık bır cevap verdım ıkıncı mesajımda da. En ıyısı sız anlamak ıstedıgınız gıbı anlayın fazla uzatmayalım. İyi geceler.

Ve aleykum selam kardeşim.Kimsenin inancını sorgulamaya hakkım yok fakat haddim olmayarak bir şey sormak istiyorum. O kadar güçlüsün madem,Sabah ezanı okununca yorganını üzerinden kaldırmaya çalış,bakalım kaldırabiliyormusun:) Ben sana asıl o zaman güçlü derim.Bu arada fitness eğitmeni olduğum içinde Yare-i yârim arkadaşımızın söylediklerine de tamamen katılıyorum.Ayrıca 17 yaşındayım demişsin ama ne boyunu ne kilonu nede kaldırdığın kiloyu yazmamışsın.

İndigo olma ihtimalin çok düşük. Genelde küçük yaşta bunlar farkedilir doğaya karşı ilgin olur insanları iyilestirebilir hayvanlarla arada bağ kurabilirsin bütün olaylara iyi niyetle bakarsın. İndigolar küçük yaşta farkedilmesine rağmen yetiskin bir insandan çok daha zekilerdir

Yazılanları okudum da şu indigo çocuklar bir harikaymış, biraz düşündüm de galiba ben de indigoyum, yani öyle anlıyorum, en azından olmak istiyorum, inşallah öyleyimdir. :sifone:

Eski konuları, özellikle parapsikoloji ile alakalı olmayan konuları tekrardan hortlatmazsak forum da kirlenmiş olmaz. Sohbet edebilmemiz için geçtiğimiz günlerde admin yeni bir konu daha açtı sohbetiniz hiç eksilmesin ama devamını orda dilerim iyi forumlar. :beta1: :willy_nilly:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri