ℳ?????_ℬ???
Kayıtlı Üye
half demonlar gerçekmi ve aramızda var mı
Gerçek mi bilmem ama , gerçek olup burada olsa, kendini ifşa edeceğini de zannetmiyorum.
Bekleyin bende sizinle beraber bekleyeceğim, diğer arkadaşlar da eminim ki görüşlerini bildireceklerdir.
Ben olduğuna inanıyorum ve kendilerini bu sayfada belli etmelerinde bi sakınca yok bencehalf demonlar gerçekmi ve aramızda var mı
Ben olduğuna inanıyorum ve kendilerini bu sayfada belli etmelerinde bi sakınca yok bence
Kendini mühürlüyemez, şöyle düşünün normal bir anne rahiminde cin musallat olabilir ama direk onla dünyaya gelmez sonradan oluşan hadiseler o şahısın dirayetine bağlıdırPekiii şöyle bir durum olabilir mi çocuk doğduğunda ve doğmadan önce şeytan çocuğun içine girmiş veya mühürlenmiş olabilir mi
demon demek zaten iblis cin anlamına geliyor diye biliyorumHalf demonlardan kastiniz nedir bilemiyorum ama sanirim half demon yoktur demek abest olur :
Ayette bile `seytanin onlarin cocuklarina ortak olacagi` yazar. Bu ortaklik ana karnindan baslayip sonraki evrelerde tum bunyeyi esir alabilecek bir ortaklik ta olabilir.
Insan, cocuklukta ve ergenlikte illa ki belli acilimlar yakalayarak ruhunu kesveden bir varliktir.
Eger ki ruhuna seytan ortak oldu ise kendisindeki ruhi acilimlari da bu yonde kesvetmeye ve farkinda olmadan pesine dusmeye baslar. Belki kendisini iyi birsey yapar zannededebilir. Cunku rahmani de olsa Serri de olsa daha ana rahmindeyken aura bedeni ilgili varliklarca tespit edilmistir.