"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nöbet

Senechaux

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar. Lütfen konu hakkında bilgisi olan kişilerden yorum bekliyorum. 3-4 ayda bir epilepsi nöbeti geçiriyorum. Eeg mr her test defalarca çekildi 6 kere eeg çektim, İstanbul, Ankarada en iyi uzmanlar eşliğinde. Hepsi temiz. Psikolojik rahatsızlık yok. 10-15 dakika önce nöbetten önceki anı yaşadım, odamdaki köpeğin bana hiç görmediğim şekilde baktığını gördüm. Hemen 7 kere ayetel kürsi, nas ve felak okudum. Şuan iyiyim. Beni çocukken gören seyit nazara çabuk yakalanacağımı ve böyle cinni sıkıntılarım olacağını söylemiş zamanında. Ben bilgisizim işin ehli insanlar bana bilgi verip yol gösterirlerse çok müteşekkir olurum.

Öncelikle Merhaba ; Bende çok nazara gelen birisiyim ama benim hatalarımdan oldunu biliyorum , öncelikle inanç burda çok önemli Namaz kılmaya başlamanı tavsıye ederim Gusül abdest temizliğini iyi yapman abdestlerın düzenli olmasına dikkat etmen lazım her gün korunma duaları mutla oku ve gerekirse cevsen tak ..Hepimiz ayrı imtihandayız..Tevekkül bırakamaman gerekir

Öncelikle Merhaba ; Bende çok nazara gelen birisiyim ama benim hatalarımdan oldunu biliyorum , öncelikle inanç burda çok önemli Namaz kılmaya başlamanı tavsıye ederim Gusül abdest temizliğini iyi yapman abdestlerın düzenli olmasına dikkat etmen lazım her gün korunma duaları mutla oku ve gerekirse cevsen tak ..Hepimiz ayrı imtihandayız..Tevekkül bırakamaman gerekir
Çok şükür aklıma geldikçe okuyorum. Her gün gusül abdesti alıyorum. Namaza da hayırlısıyla başlayacağım. İmanım var. Biliyorum imtihan dünyası hiçbir sıkıntımdan şikayetçi değilim. Ancak bu cinniler ne amaçlıyor ve ne istiyor bunu anlamış değilim.

Onlardan sakın korkma belki küçükken bir yere yalnış bastın yada ailenin yaptı küçük bir olay şuan senden çıkıyor bazı sıkıntılar çekiyorım benfr çekmiyor değilim evinde sürekli Bakara suresi dinle özellikle Bakara yı aç bakalım neler olucak bu duayı sevmezler hiçbır duayı sevmezler

Kesinlikle doğru söylüyor ama evde özellikle Bakara suresi dinle 21 gün aralıklarla yap kuş gibi olucaksın

Auranız zayıf olduğundan böyle demiş olabilir çok bilmesem de belki bir ihtimal bu olabilir. Şöyle olacak böyle olacak şüphesinden takıntılarınıza duyduğunuz şüpheden kurtulun eğer varsa bunların geçmesine izin vermeyin iplerinizi kimsenin eline vermeyin. Auranızı sağlam tutmaya çalışın, korunmaya çalışın forumda araştırabilirsiniz.

Auranız zayıf olduğundan böyle demiş olabilir çok bilmesem de belki bir ihtimal bu olabilir. Şöyle olacak böyle olacak şüphesinden takıntılarınıza duyduğunuz şüpheden kurtulun eğer varsa bunların geçmesine izin vermeyin iplerinizi kimsenin eline vermeyin. Auranızı sağlam tutmaya çalışın, korunmaya çalışın forumda araştırabilirsiniz.
Bana zarar gelecek diye takıntılarım yok, bunlar herkesin başına gelen şeyler. Duygularımın veya zihnimin beni yönetmesine izin vermiyorum.

Geri