"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Niyetleri SU’ya Söylemenin Gücü

laperlanegra

Kayıtlı Üye
Suyun hafızası var.. ‘Benim endişelerimi temizlesin’ düşüncesiyle içilen su, bedende bu komutu yerine getirir.

Suyun hafızası var.. Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturuyor. Ve insanı bedenlenmesinde etmen olan en önemli madde.

Su olmadan ne yeryüzü, ne gökyüzü, hiç bir canlı olamazdı.

Bedenin yüzde 70′i su ama beyinle birleştiğinde bu su anlam kazanıyor. O zaman H 2 0’dan çıkıyor. Ve ona hangi dalga boyunu yüklersen o frekansa bürünüyor. Moleküler yapısı dönüşüyor, bedene şifa katıyor.

Örneğin zihninizden “Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin” diye geçirip, suyu içtiğinizde, o kesin şifadır. Çünkü, sözlerle suya frekans yüklemiş oluyorsunuz. Düşündüğün anda beyin onu tanımlayarak bir dalga boyu yayıyor. Ve sen suya doğru bakarak bunları söylediğinde kayda alıyor. Bütün bunlar düşünülerek içildiğinde, bedenin ihtiyacı olan bir işleve bürünüyor. “Beni üzüntülerimden temizlesin” diye içildiğinde bedene o şekilde aktarılıyor ve komutu yerine getiriyor.

Huzura kavuşmak, dertlerden kurtulmak için önce derin bir nefes almak, yaşam enerjisini bedene aktarmak sonra da bu düşüncelerle suyu içerek şifa bulmak mümkündür.


İnsanların huzura kavuşması için bedeni arındırmak çok önemli. Bir insana şifa olsun diye frekans yükleyerek verdiğimiz su, o kişinin bedenini temizler.

Suyla ilgili uygulamalar onlarca. Örneğin büyüyü çözer, akıp gitmesini sağlar. Eve konulan bir kase su, bütün odalardaki negatif enerjileri yok eder.. Bedene doğru bir şekilde yüklendiğinde şifa aracıdır. Nasıl ilaçlar şifa katıyorsa, ”SU” bunlar arasında en önemli maddedir.

Yarın için düşüncelerinizi, niyetlerinizi ve dileklerinizi bir kağıt bardağın üzerine yazın, suyun bunların tezahürüne yardım etmesi için. Bazen bu, “yarın şaşırtıcı şekilde yaratıcı olacağım ve sevgiyle parıldayacağım” gibi genel iyi bir prensip olabilir veya “yarın bu durum ile zorluğumu çözmeyi diliyorum” gibi spesifik olabilir.

Bunu tam bir zihinsel berraklık ve şükran ile yaptıktan sonra, suyun yarısını için ve suyun büyük yoğunluk ile yansıttığını ve evrene büyütücü bir anten olarak davrandığını bilerek uykuya dalın. Bedeninizdeki içtiğiniz su sizin niyetinizi taşıyor ve hala ”HER ŞEY” e bağlı olan bardakta kalan su ile bağlantılı ve mesajınızı evrene göndermenize yardım ediyor. Onun yapısı düşüncenizi gerçekten değiştiriyor ve bu bilim tarafından kanıtlanabilirdir.

Siz uyurken, bilinçaltı zihniniz hem bedeninizdeki suyla hem de bardaktaki suyla iletişim kurmaya devam eder ve sizin konsantre olduğunuz şeye yapısını değiştirir, sabahleyin uyandığınızda ve bardakta kalan suyu içtiğinizde, tam tamına hayallerinizi içiyor olursunuz !

Bu, onları tüm varlığınızda daha da güçlü yansıtır. Bunu her gece yapın ve nelerin olduğunu görün, mucizeler katlanır ve sağlık daha hızlı şekilde güçlenir.

Su, insanların sahip olduğu en güzel, değişken ve düşünceden etkilenen fiziksel maddedir.

Su, varlığımızın hologramında nihai fiziksel tezahürdür ve eğer suyunuzu severseniz, o da sizi sever ve yolunuzda size yardım eder.

Su canlı ve farkındadır.

NİYET ÖRNEKLERİ:

***Suyun yüksek benliği ile bağlantı kuruyorum ( bunu reiki bilenler sembollerle yapıyorlar) bu suyun kendi ph değerini 7,5′e yükseltmesini ve ben bu suyu içtikçe suyun bedenimdeki tüm dna dizilişlerini orjinal haline getirmesini, dokuları onarmasını istiyorum… şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim..

**Yarın ………….. duruma çözüm üretmeyi ve yaratıcı eylemlerle bu sorunu halletmeyi seçiyorum.

***Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin.

***Suyun ruhu, zihni ve bedeni seni çok seviyorum… bedenimi dna sarmallarımdan başlayarak, tüm hücrelerimi ve dokularımı yenilemeni, bedenimin bütün fonksiyonlarını dengelemeni istiyorum.. şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.


Kaynak: İnternet
 
bu konu ile ilgili çok güzel bir dvd izlemiştim, adı : "ne biliyoruz ki?" kanal d yapımı.. bu konunun bilimsel olarak açıklaması ve çok güzel örmekleri var. mesela küvette duş alırken vücudumuza silinebilen bir tükenmez kalemle güzel mesajlar yazıp, ya da şekiller çizip, suda yıkandığımızda ve aklımızdan sadece bu mesajları geçirdiğimizde, suyun bunları gerçekleştirme gücü olduğundan bahsediyor. izlemenizi tavsiye ederim...
 
Bu belgeselin vcd veya dvd si var mı acaba? Ve türkçe mi yabancı dildemi. Kanal d yapımı demişsiniz gerçi ama. Sorma gereği duydum. Teşekkürler.
 
Bunu bana rus bir tanıdığım yapmamı soylemişti once suya nıyetımı soyluyordum yarım bardağını ıçıyordum sonra dığer yarısınıda uyandığımda ve zaten suyun molekullerının değıştığının bıle resımlerı var nette super bırsey bu bence!
 
Bu belgeselin vcd veya dvd si var mı acaba? Ve türkçe mi yabancı dildemi. Kanal d yapımı demişsiniz gerçi ama. Sorma gereği duydum. Teşekkürler.


Bu bir dvd. Türkçe alt yazılı. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Nette biraz araştırma yaparak nerelerde satıldığını bulabilirsiniz. Ben bir arkadaşımdan kopyaladığım için nereden alabileceğiniz konusunda yardımcı olamıyorum. Teşekkürler.
 
İlginç .. mesela kötü rüyaları , olmasını istemediginiz haberci ruyaları suya anlatırsanız o su akıp gittiginde o haberci ruyanızdaki olayın olma ihtimali azalır ;)
 
çok güzel bir bilgi bende nette okumuştum 1 aydır uyguluyorum her sabah suyu şişeye dolduruyorum niyetlerimi söylüyorum ve gün boyunca bu suyu içiyorum..paylaşım için teşekkürler..
 
Bu bir dvd. Türkçe alt yazılı. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Nette biraz araştırma yaparak nerelerde satıldığını bulabilirsiniz. Ben bir arkadaşımdan kopyaladığım için nereden alabileceğiniz konusunda yardımcı olamıyorum. Teşekkürler.


Lightworker teşekkür ederim. Elimden gelse epeyce rep verirdim mesajınıza. Elinize sağlık.
 
Dr. Masaru Emoto' nun deneyi.
What the bleep do we know?-Ne halt biliyoruz ki? belgeselinden deneyle ilgili olan bölüm.

http://www.youtube.com/watch?v=abMt1CqxGpw&feature=related


hıhh işte tam da bu belgesel bahsettiğim. Daha doğrusu belgeselin suyla ilgili olan kısmı. Çok teşekkürler Embriyo..

Ve bir de bu dvd ' yi izlemek isteyenler google a "ne biliyoruz ki?" diye yazarak tarattığınızda karşınıza bir çok izleyebileceğiniz site çıkacaktır.
yardımcı olabildiysek ne mutlu..
Sevgiler...
 
yazınız çok güzel geçen bende niyetimi denize attım yazıp çok teşekkür ederim güzel konu açmışsınız dediğinizi uygulayacağım saygılar
 
hıhh işte tam da bu belgesel bahsettiğim. Daha doğrusu belgeselin suyla ilgili olan kısmı. Çok teşekkürler Embriyo..

Ve bir de bu dvd ' yi izlemek isteyenler google a "ne biliyoruz ki?" diye yazarak tarattığınızda karşınıza bir çok izleyebileceğiniz site çıkacaktır.
yardımcı olabildiysek ne mutlu..
Sevgiler...
çok güzel video açıklayıcı
 
Ayrılınca ya da başına kötü bir şey geldiğinde üstüne bi bardak soğuk su iç diye boşuna demiyorlarmış. :D
 
Geri
Üst