sdbr
Banlı Kullanıcı
Herhangi bir niyetinin hayırlı mı değil mi olduğunu anlamak için
Hazreti Ali talihine bakmak istediğinde bu uygulamayı yapmıştır.
Niyetine bakmak isteyen şahıs bir kağıt alacak 3 Kulhüvallat 1 Fatiha okuyup bunu ehlibeytin ruhuna hediye edecek ve kalemi eline alıp “ yarabbi şu işim nasıl olacaksa bana bildir “ deyip üç satır sayısız olarak nokta konulucak. ( yani saymadan )
……………………….
………………
………….. (örnek)
Örnekte gösterildiği gibi sağdan başlayarak 1. 2. ve 3. sıralar daha az olmak üzere noktalandıktan sonra soldan sağa doğru 8 nokta sayıp ayıracak ( 8’er 8’er ) en sonunda kaç nokta kalırsa o sayılı yazıyı okuyacak.
Diyelim 5 nokta kaldı..5 numaraya bakılacak
1 – O niyet sahibinin yıldızı zühredir. Murat ve maksadı şüphesiz hasıl olacak.
2- Talihi merihtir. Bunda hayır yoktur. Bu işi yapmasın zarar gözüküyor.
3- Yıldızı arz dır( dünyadır) bu talih sonunda işi iyi olacaktır. Evvela çok zahmet çekecektir.
4- Zühale mensuptur. Hem iyi hem fenadır. Bu işte sabır göstermesi gereklidir.
5- Müşteri yıldızı ahkamına tabidir. Saadet görünüyor yolu, işi açıktır sıkıntı ve kederden kurtulacak bir çok nimetlere kavuşucak.
6- Kamerdir yani (A) dır. Cenabı hak ona yardım edecek, işleri düzelecek ve güzelleşecek.
7- Utarit yıldızına ait olan bu talih sana müjde diyor. Allah'tan ne dilersen bulacaksın. Hayırlıdır.
8- Bu işi sakın yapma şer gözüküyor. Bu işi yaparsan iyi gelmeyecek.[/COLOR]
Dua hazinesi kitabından alıntıdır...
Hazreti Ali talihine bakmak istediğinde bu uygulamayı yapmıştır.
Niyetine bakmak isteyen şahıs bir kağıt alacak 3 Kulhüvallat 1 Fatiha okuyup bunu ehlibeytin ruhuna hediye edecek ve kalemi eline alıp “ yarabbi şu işim nasıl olacaksa bana bildir “ deyip üç satır sayısız olarak nokta konulucak. ( yani saymadan )
……………………….
………………
………….. (örnek)
Örnekte gösterildiği gibi sağdan başlayarak 1. 2. ve 3. sıralar daha az olmak üzere noktalandıktan sonra soldan sağa doğru 8 nokta sayıp ayıracak ( 8’er 8’er ) en sonunda kaç nokta kalırsa o sayılı yazıyı okuyacak.
Diyelim 5 nokta kaldı..5 numaraya bakılacak
1 – O niyet sahibinin yıldızı zühredir. Murat ve maksadı şüphesiz hasıl olacak.
2- Talihi merihtir. Bunda hayır yoktur. Bu işi yapmasın zarar gözüküyor.
3- Yıldızı arz dır( dünyadır) bu talih sonunda işi iyi olacaktır. Evvela çok zahmet çekecektir.
4- Zühale mensuptur. Hem iyi hem fenadır. Bu işte sabır göstermesi gereklidir.
5- Müşteri yıldızı ahkamına tabidir. Saadet görünüyor yolu, işi açıktır sıkıntı ve kederden kurtulacak bir çok nimetlere kavuşucak.
6- Kamerdir yani (A) dır. Cenabı hak ona yardım edecek, işleri düzelecek ve güzelleşecek.
7- Utarit yıldızına ait olan bu talih sana müjde diyor. Allah'tan ne dilersen bulacaksın. Hayırlıdır.
8- Bu işi sakın yapma şer gözüküyor. Bu işi yaparsan iyi gelmeyecek.[/COLOR]
Dua hazinesi kitabından alıntıdır...