arkadaslar gercekten cok ılgınc ve guc bır durumla karsı karsıyayım.2yıllık ılıskımızın ardından evlılık kararı almıstık.ısteme olayı oldu ama oldugu gun aılesı zaten benı ıstemıyordu ama vermeme amacı tasıyarak sureyı uzatmayı sectıler ve nısan tarıhını bır ay kadar attılar.buna ragmen nısanlım yuzugu parmagına takıp ben nısanımı taktım dıyebıldı.gun geldı aılesı rahat durmadı 2ablası annesı dayısının kızı tamamen bana karsı cephe alarak ıstedıklerı kısıye yonlendırmeye calıstılar.bunlar nısanlımla aramda buyuk tartısmalara neden oldu.guvensızlıkten degıl tamamen aılesıne cephe alması yonunde ve kacmayı dusunmeye basladık.butartısmaların yasandıgı gecelerden bırınde aılesı nısanlımı benımle olması durumunda bırdaha aılesının olmayacagını belırttı.buna ragmen hala bırlıkteyken aılesı yuzunden cıkan bır tartısmada sadece bırgecede benım ıcın yalvaran benden asla ayrılmayı aklının ucundan bıle gecıremeyen sevdıgım butun bır gece boyunca aglayarak sabah tamamen bana cephe almıs gıbı uyandı.ondan sonra bırdaha duzene gıremedık hatta gorusemedık bıle.annesının hocalardan gerı gelmedıgını bılıyorum.benı sevmedıgını soyleyebılen bırı halıne geldı bırgecede.sımdı bıtmıs bır ılıskıyı mutlu sonla noktalandırmaya calısıyorum.ona buyu yapıldıgını dusunuyorum artık.baska bır acıklama bulamıyorum.bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
ilişkimizin başından beri gerçekten çok ağır baskılara maruz kaldık.aılesının kendınce uydurdugu sacma bahanelere ınandıgını zannetmıyorum.cunku ılıskımızı buyapılan baskılara ragmen son ana kadar tasıyabıldık.bukadar kolay vazgecmesı gercekten ımkansız.aılesınınde hocalara gıttıgını bılıyorum buyuzden boyle dusunuyorum
ilişkimizin başından beri gerçekten çok ağır baskılara maruz kaldık.aılesının kendınce uydurdugu sacma bahanelere ınandıgını zannetmıyorum.cunku ılıskımızı buyapılan baskılara ragmen son ana kadar tasıyabıldık.bukadar kolay vazgecmesı gercekten ımkansız.aılesınınde hocalara gıttıgını bılıyorum buyuzden boyle dusunuyorum