"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nicola Tesla (Doğanın ve zamanın gücünü keşfeden adam)

Shamanistic

Kayıtlı Üye
O yerkürenin ve doğanın,insanın taşıdığı enerjilerin insan yararına kullanılabileceğini ispat etti.
Bu sayede ' kablosuz ' denilen enerjinin dünya üzerinde ses,görüntü ve yazılım ve yazılım olarak kullanılabileceğini ilan etti..
İnsan enerjisinin evrensel dünya sistemi kurmak için sınırsız güce sahip olduğunu söz etti.Dünyanın depolanmış enerjisinden herkesin yararlanabileceğinin ve parasız elektriğin mümkün olduğunun müjdesinin verdi.Dünya üzerinde sınırlar kalkacak yolculuklar rahatlıkla yapılacak enerji savaşları olmayacaktı.
Dünyanın elektriğini şarj ederek aydınlatma alanlarının nasıl oluşturacağını buldu..Ona göre dünya bir enerji topu gibiydi..
Dünya çevresinde oluşturulacak enerji alanları sayesinde her zaman ve daima temiz ve parasız elektrik elde etmek mümkün olacaktı.
Bunu ispat etmek için çıplak eliyle tuttuğu bir ampülü yakmayı başarmıştı ..Alternatif akımın rahatlıkla yönlendirebileceğini ispat etmek için yaptığı bu deneyin bir süre sonra kötü amaçlar kullanılabileceği hiç aklına gelmemişti Nicola Teslanın..
1856'da doğan Nicola Tesla alışıldık bilim adamlarından değildi onu anlamayanlar garip ve biraz da otistik olarak nitelendirmişlerdi...
Ancak o yaşadığı zamanın bilimini bile şaşkınlığa uğratacak zekaya sahipti bazılarına göre Leonardo Davinci'den sonraki en büyük deha oydu..
Onun adına okul kitaplarında rastlamasak da bugün çağımızın teknolojisi olarak bildiğimiz pek çok şeyi Nicola Tesla bulmuştu.
Teslanın buluşları pek çok bilim adamı tarafından bilim adamı tarafından sahiplenilip şekillendirilip kurumlara sürülmüştür ve kurumlar tarafından piyasaya sürülmüştür.

Örneğin:Ampül sanıldığı gibi Edison'un değil Teslanın buluşudur..Keza florasanlı ampül,radyo,faks makinesi,denizaltı sonarları,cep telefonları,bilgisayarlar vb..

Buna rağmen bilim camiası bu esrarengiz bilimciyi yok sayar hatta onun adı biraz da tabutlaştırılmıştır peki ama neden ?
Bu soruya siz cevap verin içinizde...

Tesla'nın en büyük hayali,halka bedava ve çevreyi kirletmeyen bir elektrik sunmaktı.Bunun mümkün olduğunu pek çok deneyle kanıtlamış.

Onun buluşları sadece bedava enerjiyle sınırlı değildir..

Görünmez olmak,yer çekimsizlik,zaman yolculuğu,boyut kapılarının zamanı eğit bükerek kullanılımı gibi pek çok inanılması kolay olmayan buluşun sahibidir.

Nicola tesla kendisimi öldü yoksa onu çekemeyenlerin bir komplosuna kurban mı gitti bulunamadı.

Öldükten sonra FBI onun bütün buluşlarına el koyup ne yapıldığı bilinmiyor

Nicola Tesla sizce bu adam tarihten silinilecek bir adam mı ?? Saygılar Shamanistic..
 
Kaynak belirtmemişsiniz. Burada yer vermekle ne iyi ettiniz, teşekkürler. "Prestige" adlı film sayesinde kendisi ile tanıştık. Toprağa saplanmış hiç bir kablo ağı olmadan aydınlatma sağlıyordu filmde. Hakkında dilimize çevrilmiş 2 kitap vardı. Edison'un bilim adamı değil, yatırımcı, tüccar olduğunu söylemişti bir fizik mühendisliği öğrencisi. Bizcesi bir kenara sence tarihten silinebilmişmi? Senin gibi gençler okuyup paylaştıkça gerçekler kaybolmaz, doğru insanlar tarihten silinmez. Tekrar teşekkürler.
 
Geri
Üst